As. Oy Vuollejokisimpukka, Harjannetie 17, Viikinmäki, Helsinki

Upea Vuollejokisimpukka kutsuu uusia asukkaitaan!

Asunto Oy Helsingin Vuollejokisimpukassa on 44 kaunista ja hyväpohjaista asuntoa. Asuntoja on kokoluokissa 2h+kt+s+p 54m²- 5-6h+k+s+var+at+piha 133,5m². Taloyhtiössä on 3-kerroksinen hissillinen asuinkerrostalo, jossa on 20 asuntoa (talo1). Rivitalo, jossa on 10 asuntoa (talo2) ja rivi/kerrostalo, jossa on 14 asuntoa (talo3).

Yhtiössä on paljon erillaisia asuntoja viehättävine erityispiirteineen. Kaikissa huoneistoissa on sauna. Osassa rivitalohuoneistoja on autotalli. Rivitalojen liukulasiovet ja ranskalaiset parvekkeet olohuoneessa. Ikkunoita lattiaan asti kerrostalossakin. Rivitaloasunnoissa on piha tai terassi joka kerroksessa. Vesikiertoinen lattialämmitys. Korkeatasoiset materiaalit. Kauniit avoimet näköalat. Autokatoksissa viherkatto. Energialuokka A. Hitas.

Asukkailla on käytössä pesutupa, kuivaushuone, kerhohuone ja verstas. Autopaikat sijaitsevat asuntokohtaisissa autotalleissa tai tontilla yhtiön autokatoksissa tai avopaikoilla.

Yhtiö sijaitsee korkealla kallion laella ja rajoittuu lännessä ja pohjoisessa Vantaanjokivarren puistoon. Suunnittelussa on haluttu hyödyntää korkealla sijaitsevan tontin hienoja näköaloja kaikkiin ilmansuuntiin.

Viikinmäki on viehättävä asuinalue lyhyen ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Sijainti on korkealla kallion päällä ja laaksossa virtaa Vantaanjoki. Kaunis luonto ja mainiot ulkoilumahdollisuudet alkavat kotiovelta. Lähistöllä on Pikkukosken uimaranta ja Vanhankaupunginkoski.