As Oy Helsingin Jupiter, Laurinmäenkuja 3, Lassila, Helsinki

Laurinmäenkuja 3 As Oy Helsingin Jupiter

Kohdetta myy

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, Rakennuttaja-asiamies RAKI™
Jarmo Taipale

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, Rakennuttaja-asiamies RAKI™

  • Puh.
  • Sähköposti jarmo@nordlkv.fi

Omalle tontille valmistuvia koteja Lassilaan!

Asunto Oy Helsingin Jupiter sijaitsee Helsingin Lassilassa, lähellä Pohjois-Haagan juna-asemaa.

Kyseessä on täydennysrakentamiskohde olemassa olevaan kaupunkirakenteeseen, joten läheltä löytyvät jo valmiiksi hyvät kulkuyhteydet ja palveluita. Arvioitu valmistuminen on 19.3.2025-19.5.2025.

Jupiterissa on kaksi taloa, toisessa on viisi ja toisessa kahdeksan kerrosta, yhteensä 69 omalle tontille valmistuvaa kotia. Huoneistokokoja löytyy aina 28,5 m² yksiöistä - 91,0 m² neljän huoneen asuntoihin.

Asuntojen kokojakauma on laaja, ja kaikki asunnot ovat toimivia. Suurimmat asunnot avautuvat kahteen tai kolmeen ilmansuuntaan. Lähes jokaisella asunnolla on oma parveke tai terassi, ja muutamalla asunnolla on ranskalainen parveke. Isoimmissa asunnoissa on pääsääntöisesti oma sauna. Suurin osa parvekkeista ja terasseista on suunnattu länteen tai etelään. Kodeista löytyy modernit neutraalit materiaalit. Hintaan sisältyviä tyylisuuntia on useita, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Rakennusten alimpiin kerroksiin on sijoitettu sauna- ja kerhotilat, ulkoväline-, lastenvaunu- ja irtaimistovarastot, pesulat ja kuivaushuoneet. Rakennusten välissä sijaitsevasta autohallista on suorat kulkuyhteydet rakennuksien porrashuoneisiin. Autopaikat myydään omilla osakkeilla.