As Oy Espoon Kultahöyhen, Itätuulenkuja 10 C, Tapiola, Espoo

Asunto Oy Espoon Kultahöyhen Tapiola

Kohdetta myy

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, Rakennuttaja-asiamies RAKI™
Jarmo Taipale

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, Rakennuttaja-asiamies RAKI™

  • Puh.
  • Sähköposti jarmo@nordlkv.fi

Huippusijainti Tapiolan sydämessä, oma tontti

Omalle tontille rakennettava uudiskohde Tapiolan Feenix Kultahöyhen edustaa asumisen uutta aikakautta. Keskeinen sijainti Tapiolan sykkivässä sydämessä sekä yhdistelmä tyyliä ja tasokkuutta tekevät kohteesta houkuttelevan sinulle, joka haluat nauttia yksilöllisestä elämänlaadusta. Arvioitu valmistuminen 3.2024

Kultahöyhen valttina ovat kerrassaan loistava sijainti sekä hienot näkymät. Kultahöyheneen rakennetaan yhteensä 86 asuntoa kahteentoista kerrokseen. Kaikissa asunnoissa on suuret lasitetut parvekkeet ja osassa jopa kaksi. Asuntoihin ja yhteistiloihin on esteetön hissi- ja sisäporrasyhteys. Kohde liitetään kaukokylmän verkkoon ja jokaisessa huoneistossa on viilennys.

Asuntoja on kaikissa kokoluokissa yksiöistä viiden huoneen perheasuntoihin. Suurempia 3-5h huoneistoja on saatavilla useilla eri pohjaratkaisuilla, voit valita asuntosi avaralla olohuoneella tai pohjaratkaisulla, joissa on useita huoneita. Autopaikat tulevat sijaitsemaan kahteen kellarikerrokseen sijoittuvassa Feenix-Parkki pysäköintiyhtiössä. Autopaikat myydään omina osakkeinaan. Asuinhuoneiston käyttöön kuuluu oma irtaimistovarasto, lisäksi saatavilla on irtaimistovarastoja, jotka myydään omina osakkeina.

Asukkaiden käytössä on pihakannen oleskelupiha ja 6 krs kattopiha sekä talosauna ja -pesula, yhteistila, ulkoilu-ja lastenvaunuvarasto.

Ylellisyyttä on myös se, että arkiset toimet sujuvat helposti ja vaivattomasti. Palvelut, ravintolat, ostosmahdollisuudet, kulttuuritarjonta ja ulkoilualueet löytyvät lähes ulko-ovelta. Metroasema on ihan pihan tuntumassa ja kauppakeskus Ainoa monipuolisine palveluineen on vieressä.

* Tontti sisältyy asunnon hintaan

* Viilennys valmiina kaikissa huoneistoissa (Kaikki huoneistot liitetään Fortumin kaukojäähdytysverkkoon)

* Kaksi piha-aluetta joista toinen sijaitsee Aurinkosiiven katolla ja upea sisäpiha vesialtaineen talojen välissä

* Kaksi hissiä joista toinen on maisemahissi

* Suuret lasitetut parvekkeet, jotka on verhoiltu puupaneelilla

* Suora hissiyhteys parkkihalliin (pysäköintiyhtiö). Metroonkin pääsee helposti ihan pihan tuntumasta

* Björn Weckströmin uniikkia taidetta sisääntuloaulassa ja sisäpihalla