Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäJarmo hoiti asunnon myynnin ja kaikki siihen liittyvät jutut ammattitaitoisesti ja on muutenkin hyvä tyyppi 🙂

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäVälittäjä oli mielestäni koko ajan tietoinen siitä, missä mennään. Hän infosi ostajaa hyvin ja kertoi, mitä missä ja milloin tapahtuu. Olen tyytyväinen.

Juu, ollaan puolisoni kanssa erittäin tyytyväisiä Jarmo Taipaleen tapaan hoitaa asioita. Jarmo me nimenomaan välittäjäksi myyntiin haluttiin, kun oltiin niin tyytyväisiä edelliseen yhteiseen kauppaan.

Ja luultavasti tuossa syksyllä ollaan myymässä seuraavaa asuntoa, johon tullaan Jarmoa taas välittäjäksi pyytämään.

Pisteitä siis täydet 5/5.   Jarmo ON huippumyyjä!   Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteä

5/5Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteä

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäHyvä kokonaisuus

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui alusta loppuun todella hyvin. Jarmo Taipale informoi joka vaiheessa, missä mennään ja mitä seuraavaksi.

-Virpi

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäTiesimme koko ajan mitä meiltä odotetaan ja missä vaiheessa prosessia ollaan. Meitä ei myöskään vaivattu tarpeettomasti.

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäPalvelu oli nopeaa ja mutkatonta.

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäAsunnon myynti oli erittäin nopeaa ja vaivatonta. Ammattitaitoinen hommansa osaava välittäjä jonka kanssa kaikki sujui mutkattomasti. Suosittelen muillekin.
-Miia

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäLuotettava välitäjä saimme hyvät tiedot rakentuvasta kohteesta. Palvelualttius hyvä ja selkeää kommunikointia.

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäYhteydenotot. Kysymyksiin vastattiin. Aktiivista toimintaa.

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäEnsiasunnon ostajana moni asia oli itselleni epäselvää, tähän yhdistettynä vielä uudiskohde. Sain paljon opastusta ja asiat käytiin hyvin tarkkaan läpi.

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäLuotettava, asiallinen välittäjä, joka otti asioista selvää ja informoi käsittääkseni molempia kaupan osapuolia hyvin.

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki toimi niinkuin pitikin. Mainio juttu.

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäAsiallinen kaveri, antoi asiakkaiden rauhassa tutustua kohteeseen ja on perehtynyt kaupankäynnin eri mahdollisuuksiin. Meidän kaupat tehtiin tällä kertaa digitaalisesti (koska korona ym..)ja homma eteni aikataulun mukaisesti.

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäVälittäjä oli luonnollinen ja oma itsensä. Hallitsi prosessin hyvin ja osasi vastata kysymyksiin.

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäSaimme osaksemme empatiaa ja ammattilaisten osaamista. Mieltä lämmitti , että elämäntilanteen-me ymmärrettiin. Kiitos siitä.

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäYhteydenpito ja tehokkuus, tässä kaupassa ei kauaa nokka tuhissut!

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui erinomiaseti ja ostajakin löytyi muutamassa päivässä, kun tarkistettiin myyntihintaa alemmaksi. Dias kauppa on erinomianen tapa tehdä kaupat.

- Erkki Viinikainen

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäVälittäjä oli ystävällinen, ammattitaitoinen ja asiallinen. Kaikki sujui vaivattomasti ja toiminta oli reilu. Suosittelen!

- Ostaja

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäHyvin sujui. Tehokas ja osaava myyjä, todella hyvä!

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäMyynti sujui hienosti alusta loppuun. Suosittelen Jarmoa!

- Myyjä

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäNopeat kaupat. Suosittelen välittäjää!

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui erinomaisesti alusta loppuun.

- Myyjä

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui joustavasti ja sovitun mukaisesti. Välittäjä oli asiantunteva.

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäNopeat kaupat ja hyvä yhteydenpito!

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki meni niin kuin pitikin. Asiantunteva välittäjä!

- Myyjä

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui erinomaisesti. Jarmo Taipale on alansa ammattilainen, joka hoiti kaikki asiat hyvin. Olin monessa esittelytilanteessa ja kirjoitin sähköposteja, puhuimme puhelimessakin pariin otteeseen. Hän pysyi kaikissa tilanteissa rauhallisena, mikä sai luottamaan häneen. Itse olin ensimmäistä kertaa ison asian äärellä, joten mietittävää oli paljon. Ikinä ei tullut sellainen olo, että kysyn hölmöjä, hänellä riitti aina kärsivällisyyttä ja hyvää mieltä ohjeistaa ja opastaa. Olen hyvin kiitollinen siitä, että juuri Jarmo Taipale oli välittäjänä minulle tärkeässä tilanteessa.

- Ostaja

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäJarmo hoitaa välittäjyyden asiallisesti ja uskottavasti.

- Ostaja

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäSuosittelen lämpimästi, asiantunteva välittäjä.

- Myyjä

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäSuosittelen! Nopeat kaupat!

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui hyvin ja mutkattomasti. Suosittelen!

- Myyjä

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäYhteistyö ja myyntityö sujui vahvalla ammattitaidolla erinomaisesti. Välittäjä hoiti markkinoinnin ja myynnin nopeasti ja hienosti loppuun ja otti puolestamme asioita selville. Välittäjä piti meidät kokoajan tietoisena tilanteesta ja esittelyistä.

- Myyjä

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui, kuten luvattiin ja asunto meni kaupaksi ennätysajassa.

- Myyjä, Klaukkala

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäJarmolle 10 pistettä! Kaikki sujui erittäin hyvin.

- myyjä Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui erittäin hyvin, asiantunteva välittäjä!

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäHomma hoitui hyvin. Ammattitaidolla ja nopeasti

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäSujui oikein hyvin. JT esitteli asuntoa ja toimitti pyydettäessä materiaalin etukäteen. Tarjouksen tein ekan esittelypäivän iltana. Se hyväksyttiin. JT hoiti tarjousrumban hyvin. Hän mahdollisti pääsyn asuntoon mittauksia varten ennen kaupantekopäivää. Lisäksi sain häneltä tietoa ja apua kaupantekotilanteeseen liittyen mm varainsiirtoverosta. Hyvä välittäjä.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäHei! Hienosti sujui asunnon ostaminen, kun sain apuja myös väliaikaiseen rahoitukseen. Täydet kympit siitä. Nyt odottelen, että saan kopiot kauppakirjoista, varainsiirtoveroista ja osakkeensiirroista omaksi kappaleeksi.

- Sirpa Eriksson

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKoko prosessi sujui todella sujuvasti alusta loppuun. Asiantunteva välittäjä, jolta sain kaiken tarvittavan informaation. Voin suositella.

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäVälittäjä teki hyvää työtä, kaikki meni sujuvasti.

- Myyjä

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui oikein hyvin, toimenpidesopimuksesta kauppakirjojen allekirjoittamiseen. Annan 10/10 pistettä!

- Markku Ikonen

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäHyvin meni!

- Myyjä, Helsinki

4 tähteä Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyAsunto meni kaupaksi reilussa kuukaudessa, muutama tuhat jäi tavoitehinnasta. Esittelyjä järjestyi sopivalla rytmillä. Ei huono varmaan tällaisena korona-aikana.

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui Jarmon kanssa moitteettomasti ja vaivattomasti. Jarmo oli hyvin tavoitettavissa, informoi meitä prosessin kulusta sekä piti meidät kartalla koko ajan siitä missä mennään. Jarmo hoiti kahden asuntomme myynnin ja uuden ostamisen keskellä pahinta koronakriisiä ja tilanteemme oli kaikin puolin haasteellinen, mutta Jarmon kanssa hommat sujuivat erittäin ammattitaitoisesti. Voimme lämpimästi suositella Jarmoa ja jos joskus tulee tarve vielä asuntoa vaihtaa niin tiedämme kyllä kenen puoleen kääntyä.

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäIhan hyvin sujui, autopaikka meni asunnon mukana

- Myyjä, Vantaa

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaupat ok!

- myyjä Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäIt went excellent. Jarmo was professional and someone who knows clearly what he is doing. Covid-19 situation was challenging but even so, we felt comfortable and confident about the deal thanks to his ability to anticipate and apprehend every situation with flexibility and ease. We understood only 1% Finnish but it was not an obstacle for Jarmo since he took extra efforts to provide translation for all important documents. In all, we were grateful for his expertise and would recommend him 101% for anyone who’e serious about house buying and have no clue to what it involves. Now we are happily situated in our new house! Thank you Jarmo!

- Chen Qu

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki meni sovitulla tavalla ja täsmällisesti.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäMeillä oli tilanne, jossa tarvitsimme nopealla aikataululla uuden asunnon. Näyttö järjestyi päivässä-parissa ja kaupat sovittiin viikon sisällä siitä. Välittäjä oli hyvin ammattitaitoinen ja tarjosi realistista tietoa sekä asunnosta että kehittyvästä alueesta. Arvostimme hyvin rauhallista mutta aikaansaavaa myyntiotetta. Asuntokauppaa ei oikein voi tehdä tuputtamalla, sillä asunnosta kyllä heti tietää onko se sopivan oloinen vai ei, ja onko kauppaan intoa ja mahdollisuus tarttua. Lisäksi on tärkeää, että välittäjä kuuntelee ja ottaa huomioon asiakkaan tilanteen ja osaa arvioida, millä motiivilla kauppoja tehdään. Tässä kaupassa ei ollut tältäkään osin moittimista. Kaupanteko oli toimivaa, ja pankin kanssa asiat hoidettuamme saimme heti asunnon käyttöömme. Kiitos!

- Kati Uusi-Rauva

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäViimeisten vuosien aikana on kertynyt jonkin verran kokemusta asunnonvälittäjistä. Ammattitaidon taso on ollut hyvin vaihteleva. Tässä tapauksessa kaikki sujui sutjakkaasti ja kommunikointi oli helppoa ja lähes salamannopeaa. Koska rahat olivat valmiina, koko prosessi saatiin läpi reilussa kahdessa viikossa. Oikein ei voi mistään moittia. Erittäin hyvä asunnonostokokemus

- Ostaja, Helsinki

4 tähteä Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyKaikki välittäjän kanssa sujui kuten asuntokauppaa tehdessä toivoo sujuvankin; nopeasti ja sujuvasti. Välittäjän sai aina tarvittaessa kiinni puhelimitse ja sähköposteihin reagoitiin nopeasti. Vain hyvää palautetta.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäErinomaisesti!

- Erkki Innanen

4 tähteä Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyAsiallisen ja rauhallisen välittäjän kanssa on aina mukava keskustella elämän suurista päätöksistä. Hyvin ammattimaisesti hoidettujen asuntokauppojen jälkeen on erittäin mukavaa jatkaa eteenpäin. Kiitos ja Hyvää jatkoja.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäHienosti sujui. Kiitos.

- Myyjä, Espoo

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui todella hienosti. Suosittelen!

- Myyjä, Espoo

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäAsuntonäyttö onnistui erittäin nopealla aikataululla samalle illalle. Hyvin nopeasti näytön jälkeen saimme erittäin kattavan määrän liiteaineistoa tutustuttavaksi. Kaikkiin esittämiimme kysymyksiin löytyi nopeasti vastaus. Kaupat tehtiin pari päivää näytön jälkeen ja kaupankäyntitilaisuus oli selkeä ja johdonmukainen. Suosittelemme Taipaletta vahvasti ja tekisimme mielellämme yhteistyötä jatkossa mikäli tarvetta tulisi.

- Lauri Komulainen

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäJarmo hoiti asiantuntevasti ja sujuvasti asuntokaupan ja vastasi ripeästi kaikkiin meitä askarruttaviin kysymyksiin. Hän tunsi hyvin uudiskohteen kauppaa koskevat erityispiirteet.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäErittäin hyvin! Välittäjä oli hyvin ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä. Suosittelen!!

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui hyvin, asunnon näyttö onnistui nopeasti ja koko prosessi kaupantekoon asti sujui vaivattomasti. Ammattitaitoinen ja mukava välittäjä.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteä 👍

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui vallan mainiosti!

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäBe professional and patient to explain all the regulations and instructions.

- Jiayi Chen

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäLöysin nettihaulla itseäni kiinnostavan kohteen ja laitoin illalla välittäjälle yhteydenottopyynnön. Aamulla sainkin jo soiton, josko haluaisin asuntoa katsomaan. Välittäjä tiedusteli onko minulla kiire katsomaan tuota uudiskohdetta, vai odottaisinko yleiseen näyttöön. Sovimme kuitenkin näytön jo seuraavaksi illaksi ja pääsimme heti keskustelemaan ostomahdollisuudesta. Sain heti seuraavana päivänä minulle luvatut dokumentit liittyen asuntoon ja taloyhtiöön. Sovimme kauppapäivän hetimmiten ja asiat etenivät hyvin johdonmukaisesti. Välittäjä piti minut koko ajan kartalla missä mennään kaupanteon suhteen. Sain luotettavaa ja asiantuntevaa tietoa kohteesta alusta alkaen. Kanssakäyminen oli välitöntä ja helppoa. Sain kaikkiin kysymyksiini vastauksen ja kauppa tehtiin pian. Enää odotan asunnon valmistumista ja muuttoa omaan kotiin.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKiitos ihanasta asiakaspalvelusta ja asiantuntevasta avusta asuntokaupoissa! Kaikki meni nappiin!

- Myyjä, Helsinki

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyKaikki sujui kitkattomasti ja Jarmo selvitti epäselviä asiaoita aktiivisesti. Myös yhteydenpito oli aktiivista.

- ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäOikein hyvin sujui! Etsin kohdetta vuokrauskäyttöön. Esittelyssä oli paljon väkeä, mutta sain helposti vastaukset pariin kysymykseeni. Kohde oli pieni tyydyttäväkuntoinen yksiö, joka Taloyhtiössä alkaa piakkoin isohko saneeraus. Asunnossa oli vähän fiksattavaa muutamassa paikassa ja minulle kerrottiin niistä avoimesti. Tarjousvaiheessa minut pidettiin hyvin tilanteen tasalla. Ja kun tarjoukseni oli hyväksytty, itse kaupantekokin sujui leppoisasti, mutta ammattitaitoisesti…

- ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäVälittäjä oli mielestäni erittäin ammattitaitoinen ja luotettavan tuntuinen. Hän vastasi kysymyksiimme selkeästi ja asiantuntevasti. Erityisen mukavalta tuntui, ettei hän tyrkyttänyt mitään yli-innokkaasti, vaan kuunteli toiveitamme ja toi esiin mielenkiintoisia kokemuksia/näkemyksiä asuntokaupoista yleiselläkin tasolla!

- ostaja, Helsinki

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OySaimme hyvää palvelua,ei valittamista.

- ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäAmmattitaitoista ja nopeaa palvelua! Suosittelen!

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui sujuvasti ja vaivattomasti.

- Joonas Mykkänen

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäOnnistunut asuntokauppa – kiitos paljon!

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKiitos paljon – asuntokauppa meni maaliin mukavalla tavalla! Olin todella tyytyväinen kaikkeen!

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäMyyjä oli asiallinen ja kaikki hoitui sovitusti.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäSujuvat asuntokaupat – kiitos!

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui oikein hyvin!

- Myyjä, Vantaa

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäSain asuntoni myytyä helposti ja palvelu oli todella hyvää! Enää ei asuntokaupat jännitä. Kiitos paljon.

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui loistavasti. Välittäjä oli joustava, vei hommaa aktiivisesti eteenpäin ja ennen kaikkea ymmärsi ostajan tilanteen.

- Ostaja, Helsinki

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyKaikki sujui meidän mielestä erittäin hyvin. Erityisen kiitollisia olemme joustavuudesta. Asiointi oli helppoa, asiantuntevaa ja ystävällistä. Ensiasunnon ostajina meillä oli paljon kysymyksiä, johon saimme aina nopeasti ja selkeästi vastaukset. Kiitos.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäVaivattomasti ja helposti. Pääsimme katsomaan asuntoa jo ennen ensimmäistä näyttöä, isäinpäivän iltana. Kaikki yhteydenpito sujui hyvin ja joustavasti. Välittäjä tuntui luotettavalta ja miellyttävältä.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäSujui erittäin helposti ja vaivattomasti

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKun aloimme suunnitella tämän asunnon myyntiä, tiesimme heti kehen otamme yhteyttä. Jarmo myi edellisen asuntomme ja niin nyt tämän toisenkin. Se on helppoa on kun välittäjällä ammattitaito hanskassa ja hyvä yhteys ihmisiin, niin myyjiin kuin ostajiin.

- Myyjä, Vantaa

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki asiat sujuivat erittäin hyvin.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäAsuntokauppani sujuivat luotettavasti ja kotini sai helposti uuden tyytyväisen omistajan. Kiitos paljon avusta!

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaupat sujuivat todella mukavasti ja ammattitaitoisesti. Eero ja Jarmo ovat todella osaavia välittäjiä. Kiitos!

- Myyjä, Helsinki

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyErinomaisesti, huipputyypit myös Eero. Lupaukset pitäneet ja homma hoidettu ammattimaisesti

- Myyjä, Helsinki

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyHyvin

- Ostaja, Espoo

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäJarmo hoiti asian eteenpäin mainiosti, nopeasti ja ammattitaitoisesti. Saimme ostettua asunnon, Jarmo on oikein mainio välittäjä asunnoille.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäLoistavasti kuten kyseisen välittäjän kanssa myös aikaisempien kohteiden osalta!

- Ville Leppänen

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäOstajan näkökulmasta kaikki sujui erinomaisesti. Välittäjä antoi paljon lisätietoa kohteesta ja oli aina tavoitettavissa. Ensiasunnon ostajalle kaupan kulku ja käytännön järjestelyt sujuivat erinomaisesti.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui hyvin

- Ilkka Ettala

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyHei, kaikki sujui hyvin, Jarmo on oikein asiantunteva ja miellyttävä välittäjä. Kaupantekotilaisuudessa oli kaikki valmiina kun tulimme pankkiin ja toiminta pankissa oli nopeata ja sujuvaa.

- Myyjä, Helsinki

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyVälittäjän kanssa kaikki sujui oikein mainiosti, asunnon varattuamme saimme tarpeeksi lisäaikaa ehtiäksemme käymään pankkineuvottelut asuntolainasta. Kiitos!

- Ostaja, Helsinki

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyEverything went very smoothly and quickly, great thanks to Jarmo for providing all the information and the answer’s to our questions always came really fast. All in all a really positive experience and Jarmo’s is a highly qualified person and i would highly recommend to others.

- Amrutha Penmatsa

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyGood.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaupat hoituivat nopealla aikataululla, mutta ystävällisesti ja asiantuntevasti. Jarmo onnistui myös saamaan minulle mahdollisuuden tehdä materiaalivalinnat, vaikka virallinen deadline tälle olikin jo mennyt, joten minulla ei ole asiasta yhtikäs mitään huonoa sanottavaa.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui erittäin hyvin. Sain nopeasti lisätietoja ja välittäjä oli aktiivinen ja sain kokoajan väliaikatietoja tapahtumista. Välittäjän käytös oli erittäin ammattimaista ja asiallista, eikä ollut mitään turhia mainospuheita vaan ainoastaan asiaa.

- Ostaja, Vantaa

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui ihan hyvin ja nopeasti. Suuri kiitos siitä että välittäjä oli aktiivinen ja soitteli väliaikatietoja.

- Ostaja, Vantaa

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäMielestäni asiointi Jarmon kanssa sujui erittäin mukavasti. Monta asuntonäyttöä kiertäneenä Jarmo toimi erittäin ammattitaitoisella tavalla ja käyttäytyi hyvin ”aidosti”. Monessa paikkaa välittäjän tekopirteys ja esittäminen käy erittäin helposti todella teennäiseksi ja rupeaa ärsyttämään. Jarmolla oli erinomaiset tiedot asunnosta ja esittelyn sopiminen sujui todella näppärästi viikonloppu aamunakin. Toki myytävä tuote oli hyvä mutta välittäjän toimittaja vaikutti ehdottomasti positiivisesti kokemukseemme. Kaupanteossa Jarmo selitti asiat meille kokemattomille hyvin ja samalla kuitenkin aliarvioimatta meitä. Siitä jäi myös positiivinen mielikuva.

- Ostaja, Vantaa

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki oli hyvin

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäJarmo otti asuntomme myyntiin mielellään, ja hämmästyimme itsekin hyvää kuvien laatua. Hän paneutui myyntitehtävään ihailtavalla asiantuntemuksella, ja olimme hänen toimintaansa alusta lähtien erittäin tyytyväisiä. Vaikka syksy oli jo pitkällä, kävi ensimmäisessä näytössä paljon kiinnostuneita katsojia. Hinta oli mielestämme erIttäin hyvä ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Kauppa ja asiakirjat oli hoidettu ajallaan ja saimme tarpeeksi tietoa etukäteen kauppatilanteesta. Voimme lämpimästi suositella Jarmoa kenelle tahansa asunnon myyjälle, ja ostajalle!

- Tapio Reiman

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäErinomaisesti ensitapaamisesta kauppojen tekoon saakka. Kaikki meni suunnitellusti ja kokonaisuudesta jäi hyvä fiilis. Asiantuntemus oli korkealla tasolla.

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäHei, Haluamme välittää kiitoksemme hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta. Välittäjän ansiosta asunnon ostaminen sujui todella vaivattomasti ja kaiken kaikkiaan prosessista jäi positiivinen mieli.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäVoin lämpimästi suositella. Asiallisen ystävällinen hommansa osaava, asiakasta kuunteleva, kaiken kaikkiaan hyvä tyyppi.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäMukavaa ja asiantuntevaa kaupantekoa, nopeaa vastailua ja asiakkaasta huolehdittiin ensiostajana kiitettävästi!

- Ostaja, Espoo

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui mainiosti ja vastaus kysymyksiini tuli aina todella nopeasti. Ongelmatonta kaupankäyntiä.

- Ostaja, Espoo

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteätosi hyvin, paras palvelu. Jarmo todella hyvä ja ystävällinen

- Dmitry Alexeev

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäMonenlaisiin välittäjiin olen törmännyt ja Jarmo on ehdottomasti parhaimmasta päästä : )

- Janne Virtanen

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäJarmo näytti meille asuntoa ennakkoon ennen yleistä näyttöä, kahdesti. Aikataulujen sopiminen oli helppoa ja joustavaa. Koska myyjänä oli pankki, oli kaupanteko hieman erilainen prosessi kuin normaalisti. Jarmo säntillisesti hoiti kaikki paperihommat kuntoon eri tahojen kanssa. Hän myös piti meidän ajan tasalla asioiden edistymisestä. Kaikenkaikkiaan todella positiivinen kokemus ja Jarmo erittäin pätevä välittäjä! Voisin suositella häntä muillekkin.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäSain hyvää palvelua ja asiat sujuivat nopeasti ja vaivatta.

- Matti Kärki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäAsunnon ostoprosessi sujui todella hyvin; Jarmo piti minut (ostajan) tilanteen tasalla kaikissa vaiheissa. Kaupat tehtiin nopeasti ja ammattitaitoisesti.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKauppojen tekeminen oli Joustavaa sekä palvelu oli erinomainen ja ammattitaitoista, kiitos!

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui hienosti ja tyhmiinkin kysymyksiin tuli vastaukset hyvin. Välittäjä pystyi vahvistamaan epäröivän kantamme asuntosijoitukseen.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäErinomaisesti

- Ostaja, Vantaa

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäluin netistä ko.kohteesta Luutnantinpolku 4A,00410 HKI. Menin ennakkoesittelyyn ja parin päivän päästä varasin ko.huoneiston.Samalla sovittiin nykyisen asunnon myynnistä jotta saisin rahoituksen uuteen.Tällä hetkellä asunto ollut myynnissä pari viikkoa.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäJarmo Taipale hoiti esittelyn mallikkaasti , kysyen ensin millaista asuntoa olimme etsimässä ja mihin tarkoitukseen. Tuoden meitä kiinnostavat asiakohdat esille

- Ostaja, Vantaa

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui mallikkaasti. Välittäjä oli ammattitaitoinen, vastaili hyvin sähköpostiin ja kysymyksiin, ja jousti sopivasti ennakkovarauksen kanssa, kun sumplailin pankkilaina-asioita. Koska olen ensiasunnon ostaja, odotin vielä ehkä vähän henkilökohtaisempaa kokemusta kauppakirjan allekirjoitustilanteesta (esim. kahvitarjoilu), kun suurista summista kuitenkin puhutaan :-). Itse tilanne sujui kuitenkin hyvin, asiakirjat käytiin läpi, ja sain riittävästi lisätietoja miten edetään jne. Ja sainhan minä sekä rakennuttajalta, että Huom!-kiinteistönvälitykseltä, pienet lahjat kotiinviemisiksi. Kaikinpuolin hyvin positiivinen kokemus.

- Ostaja, Helsinki

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyKaikki sujui mallikkaasti, ja hyvin.

- Ostaja, Espoo

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäasiat sujuivat ok

- Ostaja, Vantaa

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäVälittäjä hoiti kaikki asiat luotettavasti ja erittäin osaavasti ja piti minut koko ajan ajan tasalla, mikä oli tilanne meneillään. Erittäin asiansa tunteva.

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäAsioiden hoitaminen oli helppoa. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja huolellinen.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäJarmo on mahtava välittäjä!!

- Liya Liu

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäSujui erittäin hyvin ja Jarmo on todella mahtava myyjä!!

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäHyvä tehokkuus asioiden hoitamisessa, yhteistyökyky sekä ammattitaidolla hoidetut asiakkaat ja kaupat ovat Jarmon valttikortteja.

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteä

Jarmon kanssa yhteistyö pelasi oikein hyvin. Tavoitteena oli saada asunto myytyä nopeasti ja siinä tavoitteessa onnistuttiin – viidellä näytöllä, neljässä viikossa asunto myytiin. Jarmon sai kiinni silloin, kun kysyttävää oli. Hän oli aktiivinen näyttöjen järjestämisen kanssa. Pidin kovasti hänen tavastaan kuvailla asuntoamme netti-ilmoituksessa, myös kuvat olivat todella kauniita. Iso plussa Jarmolle kaikesta järjestelmällisyydestä, hän piti paperit hyvässä järjestyksessä ja omaksui asuntomme ominaisuudet hyvin.

- Myyjä, Espoo

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäVälittäjä oli erittäin ammattitaitoisen oloinen, näin ensiasuntoa hankkineiden ostajienkin näkökulmasta. Kaikki tuntui menevän hyvin. Olemme erittäin tyytyväisiä.

- Ostaja, Espoo

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäAmmattitaitoisesti ja sujuvasti hoidetut kaupat. Voimme lämpimästi suositella välittäjää!

- Ostaja, Espoo

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäVälittäjä oli tosi asiallinen. Hän oli pitkästä aikaan ensimmäinen välittäjä, jolla oli kaikki huoneiston tiedot ajan tasalla. Kaikki sovittu piti paikkansa ja aikataulu oli jopa nopeampi kuin mitä odotimme. Mitään ongelmia ei tullut ja kaupantekotilaisuudesta jäi hyvä maku. Ensivaikutelma piti ja voimme suositella kyseistä välittäjää myös ystävillemme.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäVälittäjän toiminta oli ensiluokkaista. Olen viiden vuoden sisällä asioinut kahden muun toimiston ja välittäjän kanssa kiinteistöjen myynnin osalta, joten on kokemusta palvelusta ja toiminnasta mihin verrata. Taipale Jarmo piti yhteyttä hyvin ja sovitusti ja olin ajan tasalla koko prosessin aikana missä mennään. Ongelmia ei ilmennyt mitään. Jos asuntokauppa käy niin hienosti, että minun ei tarvitse edes tulla Tampereelta Helsinkiin vaan kaikki hoitui valtakirjan allekirjoituksella ja rahojen vastaanottamisella pankkitilille, niin palvelu on ensiluokkaista. En osannut kuvitella, että kaikki hoituisi näin kivuttomasti positiivisella tavalla, eli ensivaikutelma oli mahtava.

- Eija Hannula

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäJarmo Taipale ja myynnistä lopulta vastannut Sven Schlegel ovat todellisia ammattimiehiä! Kaikki sujui hienosti ja sovitusti. Jarmo ja Sven pitivät koko ajan hyvin yhteyttä. Voin suositella molempia lämpimästi!

- Seppo Tuomaala

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäVälittäjien aatelia. Perehtyy huolella myytävään asuntoon, tekee kohteesta erinomaisen myyntiesitteen ja pitää asiakkaan hyvin informoituna koko prosessin ajan. Ja lisäksi myi asuntoni ensimmäisen näytön jälkeen. Jarmo on välittäjä, jonka varmuudella valitsee toistamiseenkin.

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui erinomaisesti ensimmäisestä yhteydenotosta aina kaupantekotilanteeseen asti. Huomioita Jarmon työskentelystä: – Antoi hyviä neuvoja miten ”stailata” asuntoa ennen kuvausta ja näyttöä – Realistinen hintataso – Vastasi nopeasti kysymyksiin – Koordinoi kaupantekoa todella hyvin Asuntomme meni kaupaksi heti ensimmäiselle näytöllä.

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKauppa ja kaikki muukin sujui erittäin hyvin. Asunto meni hyvin kaupaksi. Lisäksi sain ylimääräistä apua ja hyviä ohjeita uuden asunnon ostoon (tarjouskaavake ohjeineen, hintatietoja yms). Jarmo Taipale on erittäin ammattitaitoinen välittäjä ja suosittelen häntä.

- Erkki Viinikainen

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäHei! Olen todella tyytyväinen tämän välittäjän toimintaan. Hän piti lupaukset, otti kärsivällisesti ja ripeästi selvää kaikesta, mitä kysyin. Toiminta oli koko ajan rauhallista, tulin kaikkine toiveineni kuulluksi. Olen todella haasteellinen ostaja, välittäjä ei hermostunut koskaan. Olisivatpa kaikki välittäjät tällaisia, niin asunnon etsintä /osto olisi mieluisaa. Voin koko sydämestäni suositella näin ammattitaitoista ja isosydämistä välittäjää!!!

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäVälittäjä järjesti meille oman näytön rakenteilla olevaan kerrostaloon, mikä oli ratkaiseva tekijä, ennen kuin teimme ostopäätöksen. Lisäksi välittäjä toimi välittäjänä huoneiston muutostyötä koskevassa asiassa. Välittäjän toiminta oli rennon asiallista ja asioita eteenpäin vievää oikein positiivisella tavalla. Kaupanteon yhteydessä käytiin kaikki uuden asunnon kauppaa koskevat asiakirjat huolellisesti läpi.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKoko asunnonmyyntiprosessi sujui alusta loppuun erittäin hienosti. Välittäjämme Jarmon ammattitaito, valtava kokemus ja hyvällä tavalla räväkkä tapa hoitaa asiat todella sujuvoittivat asuntomme myyntiä. Lopunperin asuntomme ensimmäinen ostotarjous hyväksyttiin alle kolmessa viikossa myynnin aloittamisesta, joten välittäjän toiminnalla oli suuri merkitys myynnille. Suosittelemme varauksetta ja lämpimästi Jarmoa asunnon välittäjänä.

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäHyvin, asiansa osaava välittäjä joka asiallisesti ja nopeasti myös sähköpostiin reagoivana vei prosessia helposti ja nopeasti loppuun. Luottamusta tukeva ja tarvittaessa asioisimme uudestaan saman henkilön kanssa.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäHeti ensi tapaamisestamme asti saimme todella ammattitaitoisen sekä motivoituneen kuvan Jarmosta.Oli miellyttävää seurata hänen toimintaa, meidän sekä ostajan välillä. Saimme realiaikaista tietoa aina kun joku oli kiinnostunut asunnostamme. Mikäli joku ystävistäni tulevaisuudessa tarvitsee asunnonvälitysapua, tiedän ketä aion ehdottaa. Iso kiitos helpoista asuntokaupoista!

- Aki Jolkkonen

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäErittäin tehokasta, asiantuntevaa ja mukavaa palvelua. Kaikki sujui ajallaan ja aivan kuten oli sovittu, myös yhteydenpito oli esimerkillistä. Kiitos!

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäAsiantuntevaa ja luotettavaa kiinteistövälitystä. Henkilökohtaista palvelua, tunsimme itsemme VIP-henkilöiksi.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäNopeaa, selkeää, tehokasta ja sain haluamani hinnan huoneistosta. Jarmo oli palkkionsa arvoinen. Lisäksi olin tyytyväinen hänen tapaansa tiedottaa ja hoitaa asioita. Koen, että välittäjä noudatti hyvää välitystapaa, mutta samalla palveli hyvin toimeksiantajaa. Erittäin hyvä kokemus.

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKiitos loistavasti. Olen todella tyytyväinen.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui todella hyvin ja joustavasti. Olimme tyytyväisiä. Ainoastaan toimitilojenne sijainti oli vähän epäkäytännöllinen.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäkaikki sujui varsin hyvin, odotusten mukaan.

- Ostaja, Helsinki

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyMyyntiprosessi sujui erittäin nopeasti, ja kaikki asiat hoituivat sovitun mukaisesti. Suosittelen.

- Myyjä, Vantaa

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäNäin ilmoituksen netissä ,varasin asunnon ja ostin sen. Jarmo Taipale teki paperit. Kiitos.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäVälittäjä oli oikein mukava. Kaikki sujui oikein helposti ja hyvin. Välittäjä oli joustava ja mm. sunnuntai-iltana tuli meille kotiin jotta tarjous saatiin tehtyä. Yhteydenpito oli nopeaa ja kysymyksiin sai vastauksia hyvin.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäVälittäjä oli asiallinen, skarppi ja huomioon ottava.

- Ostaja, Helsinki

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyKaupanteko sujui hyvin ja tarvittavat tiedot tuli nopeasti.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäMeni oikein hyvin. Hyvää toimintaa välittäjältä.

- Ostaja, Helsinki

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyKauppa ja oheistoimet meni erittäin hyvin. Kiitos

- Marja Sirén

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyKaikki meni oikein hyvin ja ammattitaitoisesti.

- Seppo Sirén

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyKaikki meni kaiken kaikkiaan hyvin ja toiminta oli varman tuntuista. Itse hieman harmittelen, kun isompi paikka ”vapautui”, heti kaupanteon jälkeen.

- Marja Sirén

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäOikein mukavasti.

- Ostaja, Helsinki

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyKaikki sujui ammattitaitoisesti.

- Ostaja, Helsinki

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyOlen itsekin ns. ammattiostaja eli kauppa tehtiin kahden asiansa osaavan osapuolen kesken.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäLyhyesti, erittäin hyvin. Välittäjä osasi työnsä hyvin ja ammattitaidolla.

- Ari Juha Moilanen

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäOlen vastannut tähän kyselyyn. Kaikki sujui loistavasti. Ammattimies asialla. Jarmo Taipale

- Raija Ahtola

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäPalvelu oli erinomainen. Välittäjä oli asiantuntevA.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäPyysin sähköpostilla esitettä kohteesta ja välittäjä soitti ennen kuin lähetti tietoja. Kaikki sujui joustavasti ja asiantuntevasti varauksesta kaupantekoon, ei mitään valittamista.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäHyvin yksinkertaisesti meni ja osasi ohjata oikeille ihmisille muutosasioissa. Tiukasta aikataulusta huolimatta saatiin tarpeeksi aikaa pankkiasioille. Kiitos

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäErinomaisesti.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäHyvin, juuri niin kuin oli sovittu.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäYstävällinen asiansa osaava.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui hienosti olemme saaneet hyvin infoa

- Lea Ehas

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäMyyjän palvelu oli oikein miellyttävää ja asiantuntevaa. Hän oli sähköpostitse yhteydessä koko prosessin ajan, tiedotti uusista vaiheista ja kertoi suurinpiirtein, milloin seuraavan kerran jotain merkittävää asuntomme tiimoilta tapahtuu.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäHienosti

- Irina Nordström

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäAsiat sujui nopeasti ja selkeästi.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäHyvin

- Irina Nordström

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki on sujunut tähän asti hyvin . Toivottavasti tarvitsemamme asunon lisä-työt sujuvat yhtä hyvin.

- Ostaja, Helsinki

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyAsiallista toimintaa.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäAsunnon myynti sujui hyvin ja sulavasti. Saimme asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua jälleen – ja asunto meni nopeasti kaupaksi. Kiitos!

- Myyjä, Helsinki

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyKaikki sujui hyvin ja joustavasti

- Irmeli Vettenranta

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäErinomaisen hyvin.

- Ostaja, Helsinki

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyTein kaupat vasta rakenteilla olevasta asunnosta, joten kaupassa oli minulle uusia asioita mukana. Välittäjä oli ammattitaitoinen, asiallinen, kuunteleva ja asiakkaaseen keskittyvä. Välittäjä etsi vastaukset kaikkiin kysymyksiin ja mikäli en saanut häntä puhelimella kiinni, niin takaisinsoitto tuli nopeasti. Väittäjä myös ehdotti ratkaisua ongelmaani, jonka perusteella pystyin etenemään kaupassa.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaupantekoon liittyi runsaasti yhteydenpitoa myyjä- ja ostajaosapuolten välillä ja tämä sujui ripeästi ja mutkattomasti. Myös kohteeseen liittyvät kuntokartoitukset hoituivat sujuvasti ja ripeällä aikataululla. Annan pelkästään positiivista palautetta kyseisestä asuntokaupasta.

- Ostaja, Helsinki

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyMyyntitapahtumahan oli siinä mielessä normaalia suoraviivaisempi koska kyseessä on uudistuotantokohde joka ei ole vielä edes valmis, eli mitään esiteltävää ei varsinaisesti ollut. Välittäjästä voisi sanoa ainakin että hoiti hommansa asiallisesti, kärsivällisesti ja oletettavasti muisti mainita myös kaikki oleelliset maininnan arvoiset asiat. Ei sinänsä mitään valittamista.

- Jukka Hyvärinen

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäOikein hyvin kaikki meni – vielä kun tsemppaa sen autopaikan, koska en saa itse ko. henkilöä millään kiinni…

- Ostaja, Helsinki

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyMielikuvaksi jäi varsin jouheva tapahtuma. Kävimme katsomassa kohdetta, jolloin saimme riittävät faktat. Tarjousprosessi eteni varsin tehokkaasti, eli ei tullut turhia odotusjaksoja. Koska tarjouksessa oli ehtoja, pystyimme myös pitämään yllä riittävää kommunikaatiota tilanteen muutoksista siihen saakka, kunnes ehdot poistuivat. Kaiken kaikkiaan kaupantekoon saakka kaikki on sujunut moitteettomasti.

- Ostaja, Helsinki

Kiinteistönvälitys Taipale LKV Oyhyvin. pätevän oloinen kaveri.. ehkä jetroa olisi tarvittu viihtyäkseni paremmin

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäOikein hyvin kiitos!

- Ismo Nevalainen

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäErittäin hyvin.

- Ostaja, Helsinki

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyJoustavasti

- Ostaja, Helsinki

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyKaikki sujui oikein hyvin. Materiaaleja sain sähköpostitse ja kaupanteossa näin sisustusmateriaaleja vielä paikan päällä. Myös kaupantekotilaisuus oli asiallista ja asiantuntevaa.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäPalvelu oli erinomaista.

- Teemu Keränen

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäSattumoisin ajelin herttoniemessä huomasin rakennustyömaan ja myyntiilmotuksen.Siitä alkoi kiinnostus.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäMuuten hyvin paitsi näytöillä ei ollut katsojia. Olen käyttänyt samaa kiinteistövälittäjää jo aikaisemmin (ostaessani ko. asunnon).

- Seppo Kaijalainen

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki meni erittäin hyvin; välittäjä oli ammattilainen, joka myi asunnon heti ensiesittelyssä. Nopeaa ja tehokasta toimintaa!

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäJarmo on ammattilainen isolla A:lla.

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäOlen oikein tyytyväinen saamaani ammattitaitoiseen palveluun asuntokaupoissa! Sekä myydessäni vanhaa, että ostaessani uutta! Kiitos!

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäVälttäjä toimi todella hyvin ja ammattitaitoisesti. Paperiasiat pankissa meni hyvin, koska malmistelut oli hoidettu ennakkoon.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäMarkkinatilanteesta johtuen hieman pitkä myyntiaika, mutta onneksi meni kaupaksi. Myyjä oli asiantunteva ja tiedotti säännöllisesti kohteesta.

- Myyjä, Helsinki

Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyOstajan kannalta sujuvaa. Meidän tarpeet ymmärrettiin ja päästiin hyvään lopputulokseen.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui erittäin onnistuneesti. Välittäjä oli hyvin joustava ja ystävällinen, sekä neuvoi kaikessa mahdollisessa mitä vain kysyikin. Suosittelen!

- Asiakas, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäHyvä asiallinen asiaantunteva palvelu. Välittäjä osasi vastata kysymyksiin ja tiesi selvästi mistä puhui. Mukava palvelu. Aikajärjestelyt sujui hyvin. Odottelu tuli, mutta ne liittyi muihin asioihin, minut pidettiin koko ajan tietoisena missä mennään. Mukava kokemus, hyvä palvelu

- Carina Hellgren

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäSaimme erittäin ammattitaitoista ja miellyttävää palvelua Jarmo Taipaleelta. Meidät pidettiin hyvin ajantasalla näyttöjen kuulumisista ja saimme arvokkaita tietoja, miten edesauttaa myyntiä haastavassa markkinatilanteessa. Saimme nopeita yhteydenottoja Jarmolta ja tuntui siltä, että asuntomme myynti oli hyvän ammattilaisen käsissä. Suosittelemme häntä ja Huom:a erittäin mielellämme.

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäOikein ammattitaitoisesti ja mutkattomasti. Jarmolta hyvä suoritus.

- Ville Joni Aleksi Hakonen

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäErittäin hyvä myyjä, mutta että kaupat tehtiin niin hirveän nopeasti! Siinä tuli sitten kiire etsiä toista kotia.

- Anja Julkunen, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäAivan erinomainen ihmisenä ja kaikki otteet oli semmosta ammatti-ihmisen tekemistä. Hän oli aloitekykyinen eikä meidän tarvinnut paljoa tehdä. Ammattimaista toimintaa!

- Seppo Laine, Turku

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäHyvä ja ammattitaitoinen välittäjä. Suosittelen häntä myös muille.

- Sergey Samoylov, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäErittäin hyvä välittäjä. Hän oli tuttu jo entisistäkin kaupoista. Nytkin kaikki sujui erittäin hyvin. Hän on erittäin asiantunteva ja miellyttävä yhteistyökumppani.

- Malin Axelsson, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäReipas kaveri, joka asiallisesti kertoi jutut. Semmoinen selkeä ja positiivinen. Kaikki meni paremmin kuin hyvin. Hyvä välittäjä, ei voi muuta sanoa. Hän osasi neuvoa hyvin myös hinnoittelussa!

- Ilkka Rasi, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäVälittäjämme piti erittäin hyvin yhteyttä, ei oikeastaan ollu ongelmia.

- Asiakas, Kirkkonummi

4_tahteaMiellyttävä ja asiantunteva välittäjä. Kaikki meni erittäin hyvin. Voisin suositella häntä myös muille.

- Asiakas, Espoo

4_tahteaAsiallisen ja jämptin tuntuinen kaveri. Hyvin asiallinen mielikuva jäi. Kyllä voisin tätä välittäjää suositella toisillekin.

- Asiakas, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKohtelias, asiallinen ja vastasi kysymyksiini. Kaikki meni ihan nappiin. Olen tyytyväinen.

- Seija Freundlich, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäAsiallinen, todella ammattitaitoinen.

- Kirsi Vesala, Helsinki

4_tahteaHyvä ja ammattitaitoinen.

- Asiakas, Helsinki

4_tahteaValitsin hänet, kun me ollaan tehty hänen kanssaan jo kaks kauppaa ennen tätä. Kaikki sujui ihan hyvin.

- Asiakas, Helsinki

4_tahteaKaikki meni ja toimi tosi hyvin. Oon useempaan kertaan käyttänyt Jarmon palveluja ja tuun varmasti jatkossakin käyttämään.

- Antti Huotari, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäAsiantunteva ja ripeä välittäjä, joka pysyi aikataulussa. Piti riittävästi yhteyttä ja tiedettiin koko ajan tilanne. Kohde myytiin nopeasti.

- Heini Laukkanen-Kolesnikova, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäOikein hyvä ja asiantunteva välittäjä.

- Asiakas, Espoo

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui loistavasti. Aika usein olen vaihtanut asuntoa ja tämä oli kyllä parasta mitä ikinä. Olisin kyllä valmis häntä suosittelemaan kelle tahansa.

- Asiakas, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäAikataulut piti ja asiat hoitui sovitusti. Asunto meni ensimmäisellä näytöllä täyteen hintaan. Ens kerta kun tulee, niin soitan varmaan hänelle.

- Ville Leppänen, Helsinki

4_tahteaOikein hyvä välittäjä. Piti hyvin kiinni aikataulusta.

- Asiakas, Helsinki

4_tahteaErittäin hyvän kuvan antoi ja pysyi aikataulussa. Tutuillekin sanoin, että suosittelen kyllä häntä.

- Asiakas, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäAsiallinen ja ammattitaitoinen välittäjä jonka kanssa oli mukava tehdä kauppoja. Kaikki asiat hoituivat sovitusti ja ajallaan ja kaupat saatiin tehtyä hyvässä hengessä. Suosittelisin Jarmoa varauksetta kenelle tahansa asuntokauppaa tekevälle.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäVälittäjä oli vilpitön ja asialleen omistautunut. Heikosta kävijämäärästä huolimatta esittelyitä pidettiin ahkerasti ja löytyihän se sopiva ostajakin sieltä lopulta ajallaan. Yhteydenpito välittäjän suunnalta kiitettävää sekä myös kaikkiin tiedusteluihin vastattiin välittömästä mahdollisuuksien mukaan. Asunto saatiin myytyä sovitussa ajassa ilman ongelmia. Kaiken kaikkiaan välittäjän toiminta oli todella hyvää. Kaikki paperit ja asiakirjat olivat nopeasti ja hyvin hankittu sekä asiakkaiden saatavilla. Kiitos Jarmolle vielä kauppojen hoitamisesta ja kaikkea hyvää jatkossa.

- Sami Muikku

4_tahteaEnsivaikutelma oli miellyttävä. Yhteyden pito on ollut OK ja sovituista ajoista on pidetty kiinni. Ongelmia ei ole ollut.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäVaikutelma kokonaisuutena erittäin positiivinen. Kaikki sujui luontevasti ja vailla haasteita loppuun asti.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäEnsivaikutelma siisti ja asiallinen. Piti riittävästi yhteyttä ja pysyi aikataulussa. Heti kun oli kerrottavaa sain e-postiviestin. Sellainen vaikutelma jäi, että hän piti huolta meistä. Ensivaikutelma vastasi todellisuutta.

- Göran Lindén

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaveri suositteli Jarmoa välittäjäksi minulle ja ei tarvinnut pettyä. Jarmo hoiti kaikki sovitut asiat ja vähän enemmän. Olen todella tyytyväinen ja suosittelen myös itse Jarmoa jatkossa välittäjäksi.

- Juha Keski-Korhonen

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäAsiantunteva, luotettava, miellyttävä, rauhallinen ja sopivan aktiivinen eli ei liian ”päällekäyvä”.Piti sopivasti yhteyttä ja sovituissa aikatauluissa. Ei ollut ongelmia. Välittäjästä jäi hyvin positiivinen ja luotettava kuva. Ensivaikutelma vahvistui prosessin myötä.

- Anna-Maija Liedenpohja

4_tahteaEnsivaikutelma välittäjästä oli positiivinen. Välittäjä on jämpti ja antoi hyvin ammattitaitoisen vaikutelman.

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui juuri niin ammattimaisesti kuin asiat pitääkin hoitaa.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki ok.

- Myyjä, Helsinki

4_tahteaAsiat sujuivat.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäArvosana 5.

- Marianne Junnila, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaupanteko sujui parhaalla mahdollisella tavalla. Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen, miellyttävä ja luotettava. Pienimpiäkään ongelmia ei ollut – kaikki sujui kuin Strömsössä. Suosittelen lämpimästi.

- Ansa Nummilehto

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäEnsivaikutelma välittäjästä oli ystävällinen, rehellinen, osaava ja asiantunteva. Vaikutelma osoittautui oikeaksi. Jarmo antoi rehellisen arvion asunnon hinnasta. Lähdimme myymään asuntoa rohkeasti Jarmon antaman maksimihinnan mukaan. Asunto meni kaupaksi viidessä päivässä ainoastaan alle kaksi prosenttia halvemmalla kuin pyyntihintamme oli. Voittoa asunnosta kertyi mukavasti. Jarmo oli aktiivisesti yhteydessä ja osasi kertoa asioista ymmärrettävästi maallikon kielellä.

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäVälittäjä piti meidät tilanteen tasalla, ja informoi heti, kun asiassa tapahtui muutoksia. Kaiken kaikkiaan suorituksena erittäin kiitettävä.

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäAsunnon välitys hoitui varmalla ammattitaidolla. E-mailiin tulivat kysymyksiimme vastaukset heti (myös illalla). Kaikki ohjeet kaupantekoa varten saatiin hyvissä ajoin ja täsmällisenä hän sopi tarvittavat asiat hyvin myös pankin kanssa. Kaiken kaikkiaan olimme erittäin tyytyväisiä.

- Pekka Liukko

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäJarmo Taipale arvioi asuntomme kunnon ja huoneiston arvon niin ammattitaitoisesti, että kohdillaan ollut hinta johti salamannopeisiin kauppoihin. Sekä myyjä että ostaja tunsivat tehneensä hyvät kaupat. Koko prosessi sujui rauhallisesti mutta tehokkaasti. Jarmo ei hötkyile. Suosittelemme lämpimästi!

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäVälittäjä piti sovitusti yhteyttä. Hän hoiti sovitut tapaamiset ja muut sopimukset aikataulun mukaisesti. Ensivaikutelmamme välittäjästä oli, että hän on asiallinen, asiantunteva ja ammattitaitoinen. Tämä ensivaikutelma piti paikkansa. Välittäjä piti meidät ajantasalla koko myyntiprosessin ajan (tiesimme koko ajan missä mennään). Tehdyistä tarjouksista tuli tieto muutamassa tunnissa, sekä tekstiviesteinä, että sähköpostilla. Saimme etukäteen, hyvissä ajoin, tiedon kaikesta siitä mistä meidän tulee huolehtia (allekirjoitukset valmiisiin valtakirjoihin) ennen kaupantekotilaisuuteen tuloamme. Olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme välittäjän erinomaiseen ja asiantuntevaan palveluun. Saimme tutustua etukäteen kauppakirjoihin.

- Vuokko Männistö, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäThanks for professional work

- Ostaja, Helsinki

4_tahteaOlin kiinnostunut verkossa markkinoitavasta uudiskohteesta. Laitoin siis kyselyn Jarmolle – vastaus tuli nopeasti ja Jarmo vastasi myös jatkossa nopeasti ja asiantuntevasti kaikkiin kysymyksiin. Myös varauksen jälkeen asiointi sujui hyvin, kuten myös itse kauppojen teko ja vielä autopaikan kauppakin. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen välittäjän toimintaan – kaupat olisivat saattaneet jäädä tekemättä ilman asiantuntevaa, asioista selvää ottavaa ja asiakkaaseen ystävällisesti suhtautuvaa toimintatapaa. Suosittelen.

- Ostaja, Vantaa

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäNopeasti, helposti, vaivattomasti. Välittäjä oli asiallinen, vastasi sähköpostiviesteihin nopeasti ja hoiti hommansa mallikkaasti. Kaupanteko oli helppoa, osaltaan ehkä siksi, että kohde oli uusi ja minua, asiakasta, kovasti miellyttävä.

- Ostaja, Helsinki

4_tahteaKaikki sujui hyvin, tehokkaasti ja nopeasti. Kiitos!

- Myyjä, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäJarmo on erittäin ammattitaitoinen, asiallinen, inhimillinen, miellyttävä ja täsmällinen välittäjä. Ostimme hänen välittämän asunnon. Samaan aikaan annoimme omanne hänen myytäväksi. Voimme mieheni kanssa lämpimästi suositella Jarmoa. Kaikki tapahtui oikea-aikaisesti ja Jarmo informoi aina meitä, missä mennään.

- Kanninen Kirsi-Helena

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäAsuntomme myynti tapahtui sujuvasti ja nopeasti! Välittäjä on erittäin ammattitaitoinen. Hän sai kiitosta myös pankkivirkailijaltamme selkeästä viestinnästä ostajan ja myyjän pankin välillä. Tiedämme ketä suosittelemme, jos kysytään hyvää välittäjää!

- Myyjä, Espoo

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKoko prosessi kesti vain kuukauden. Välittäjä oli erittäin hyvin perillä mahdollisesta myyntihinnasta. Välittäjä piti minua hyvin ajan tasalla.

- Myyjä, Helsinki