Etusivu / Uudiskohteet

As Oy Espoon Käenkukka, Kanttiinitie 8, Painiitty, Espoo

with Ei kommentteja

Kauniit rivitalokodit päättyvän tien päässä Krenatöörinpuiston laidalla! Taloyhtiöön tulee 21 kolmen ja neljän huoneen asuntoa, joihin kaikkiin kuuluu oma piha terasseineen ja 2 varastoa.

As Oy Helsingin Rubiini, Ristiretkeläistenkatu 11, Viikinmäki, Helsinki

with Ei kommentteja

Ihania koteja Viikinmäen harjanteen reunatontilta. Yksi alueen parhaista sijainneista. As Oy Helsingin Rubiini koostuu pienkerrostalosta, kahdesta paritalosta ja yhdestä rivitalosta.

As Oy Vantaan Viidakkokissa, Ojalehdonkuja 2, Asola, Vantaa

with Ei kommentteja

Viidakkokissaan rakennetaan 41 hyväpohjaista asuntoa. Tehokkaita 21,5 ja 24m2 yksiöitä, 41,5 ja 52m2 kaksioita, 59,5m2 kolmioita sekä 76,5m2 neliöitä. Asuntojen pohjaratkaisut on suunniteltu huolella.

As Oy Helsingin Sitruuna, Seltterikuja 8, Konala, Helsinki

with Ei kommentteja

Raikas puutalojen pikkukylä keskellä modernia Konalaa. Kauppakeskus Ristikko ja Lidl on vieressä. Lähellä sijaitsee myös mm. Konalan liikuntapuisto, päiväkodit ja koulut. EasyIN -koti on täysin valmis pyyhekoukkuja ja pihoja myöten.

As Oy Helsingin Pojamankallio, Disankatu 4, Kruunuvuorenranta, Helsinki

with Ei kommentteja

Pojamankallion Hitas-asunnot ovat nyt vapaasti ostettavissa! Taloyhtiö muodostuu kahdesta rakennuksesta. Asunnot ovat esteettömiä ja niitä on yhteensä 35 kpl kooltaan 29,5–113,5 m².

As Oy Helsingin Ruusunen, Roihuvuorentie 36, Roihuvuori, Helsinki

with Ei kommentteja

Ruususen taloyhtiö muodostuu yhdestä kolmen porrashuoneen kerrostalosta. 5-kerroksisessa kerrostalossa on koteja monenlaiseen asumiseen, yhteensä 67 asuntoa kooltaan 28,5–124,0 m².