As Oy Vantaan Apilaheikki 6, Apilatie 6, Koivuhaka, Vantaa

APILAHEIKKI 8 VANTAA

Kahden erillistalon ja neljän paritaloasunnon taloyhtiö.

Hyvä alueellinen sijainti uudella Koivuhaan asuinalueella. Asunnolla on terassi ja pieni piha-alue. Mahdollisuus ostaa oma autokatospaikka. Arvioitu valmistuminen on jo 30.11.2018.

4h+k+s 78m2 paritaloasunnon pohjaratkaisu on suunniteltu erityisen tehokkaaksi. Alakerrassa on olohuone, ruokailutila, keittiö, kph ja sauna. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, kaksi vaatehuonetta, erillis wc ja ranskalainen parveke.

Asuntojen suunnittelun pääperiaatteena on ollut korkea laatu ja toimivuus mahdollisimman järkevillä kustannuksilla. Asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota tilojen toimivuuteen perheiden näkökulmasta. Apilaheikin asukkaat saavat nauttia myös omasta pienestä pihasta.

Asunto Oy Vantaan Apilaheikki 6 on kahden erillistalon ja neljän paritaloasunnon taloyhtiö. RS-kohde. Rakennuttajana Varte Oy. Flex-vuokratontti: Osakkeenomistajalla on mahdollisuus valita onko hänen huoneistonsa vuokratontilla vai omalla. Yhteiseltä piha-alueelta löytyy myös leikkipaikka lapsille. Autokatos- ja pihapaikkoja omilla osakkeilla.

Suomen neljänneksi suurin kaupunki vetää väkeä puoleensa entistä enemmän eikä ihme – Vantaalla ihmisen on hyvä olla. Koivuhaan alue sijaitsee Tuusulanväylän itäpuolella, ja etelässä se rajoittuu Kehä III:een. Tikkurilan keskustan monipuolisiin palveluihin on matkaa vain pari kilometriä, ja kauppakeskus Jumboon kulkee kätevästi vaikka polkupyörällä tai bussilla.