As Oy Siltamäen Helmi, Pallomäentie 4, Siltamäki, Helsinki

As. Oy Siltamäen Helmi, Helsinki

Historian havinaa kauniissa miljöössä jo 1800-luvulta!

Helsingin Suutarilaan vuonna 1929 rakennettu kunnalliskodin sairaala koki ainutkertaisen uudelleensyntymisen, kun suojeltu arvorakennus idyllisine pihapiireineen kunnostettiin moderniin asumiskäyttöön.

Kaupunkikuvallisesti ja kulttuurihistoriallisesti arvokas As Oy Siltamäen Helmi on restauroitu upeaksi 11 kodin asuintaloksi. Viehättäviä yksiöitä, kaksioita ja kolmioita sekä kolme uniikkia ullakkohuoneistoa.
Korkea huonekorkeus ja kauniit näköalat tuovat asuntoihin ainutlaatuista tunnelmaa. Asuntojen ovet ja ikkunat mukailevat 1920-luvun tyylin arkkitehtuuria. Asunnot ovat muuttovalmiit.

Helmen tilasuunnittelussa on haluttu tuoda esille 1920-luvun arkkitehtuurin. Tämä on luotu käyttämällä aikakaudelle ominaisia värivalintoja julkisivussa sekä aulatiloissa. Pihalla sinut ottaa vastaan viimeistelty ulkotila, joka tukee kartanomaista miljöötä kivetyksineen ja istutuksineen. Yhtiön tontti rajoittuu kauniiseen Siltakylän rantapuistoon. Osaan asuntoja on omat sisäänkäynnit. Piha-alueella on 11 osakkeina myytävää autopaikkaa.