As. Oy Helsingin Sinisimpukka, Henrik Lättiläisen katu 23, Viikinmäki, Helsinki

Arkkitehtikilpailun voittanut Asunto Oy Helsingin Sinisimpukka on valmistunut!

Yhtiössä on 38 kaunista ja hyväpohjaista asuntoa. Asuntoja on kokoluokissa 2h+kk+p 46,5m²- 5h+k+s+p 113m². Osasta huoneistoista on avarat näköalat Vantaanjoelle tai Vanhankaupunginlahdelle. Huoneistot ovat vaaleasävyisiä ja modernin tyylikkäitä. Yhtiö sijaitsee korkealla kallion laella Vantaanjoen puoleisella tontilla.

Asuntoihin on tuotu pientalojen hyviä ominaisuuksia. Saapuminen oman asunnon ulko-ovelle ulkotilassa istutetun kauniin sisäpihan kautta, ei porrashuoneita, kaikista asunnoista on ikkunat vähintään 3:een eri suuntaan ja suuria ikkunoita lattiaan asti, lattialämmitys, oma ilmanvaihto.
Yhtiön asukkailla on käytössä kattosauna, pesutupa, kuivaushuone, kerhohuone ja autopaikat on läheisessä paikotuslaitoksessa.

Viikinmäki on uusi asuinalue lyhyen ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Sijainti on korkealla kallion päällä ja laaksossa virtaa Vantaanjoki. Kaunis luonto ja mainiot ulkoilumahdollisuudet alkavat kotiovelta. Lähistöllä on Pikkukosken uimaranta ja Vanhankaupunginkoski.

Asunto Oy Helsingin Sinisimpukka on Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimiston rakennuttama ja NCC rakennus Oy:n toteuttama tasokas Hitasyhtiö.