As Oy Helsingin Ruusunen, Roihuvuorentie 36, Roihuvuori, Helsinki

As oy Helsingin Ruusunen, Roihuvuorentie 36, Helsinki

Puolihitas-omistusasuntoja keskeisellä sijainnilla Roihuvuoressa

Asunto Oy Helsingin Ruususen asunnot ovat nyt vapaasti ostettavissa! Puolihitaksessa ei ole omistusrajoituksia – puolihitaksen jälleenmyyntihintaa ei ole rajoitettu!

Ruususen taloyhtiö muodostuu yhdestä kolmen porrashuoneen kerrostalosta. 5-kerroksisessa kerrostalossa on koteja monenlaiseen asumiseen, yhteensä 67 asuntoa kooltaan 28,5–124,0 m². Ensimäisen kerroksen asunnoissa on tilava terassipiha ja 2-5 kerroksen asunnoissa lasitettu parveke. Parvekkeilta ja terasseilta avautuvat näkymät lännen suuntaan sisäpihalle. Suuremmissa kolmioissa on perinteinen keittiö ja muissa asuntotyypeissä on moderni avokeittiö. Osassa kaksioita ja sitä suuremmissa asunnoissa on oma sauna. Yhtiöön rakennetaan saunaosasto, kerhotila, pesula ja kuivaushuoneet, ulkoilu- ja lastenvaunuvarastot, leikki- ja oleskelutila piha-alueelle, vuokrattavia autohallipaikkoja on yhteensä 47 kpl.

Ruusunen rakennetaan vuonna 2010 suomen parhaimmaksi valittuun kaupunginosaan Roihuvuoreen. Upea luonto ihastuttaa puistoillaan, kallioillaan ja merenrannallaan. Vain kilometri, niin olet jo meren äärellä. Alueella sijaitseva Tuhkimopuisto on Helsingin vanhimpia ja suosituimpia leikkipaikkoja. Omanlaista satumaisuutta alueelle tuo myös japanilaistyylinen puutarha, jota täydentää kirsikkapuisto. Lähellä ovat koulut ja palvelut, joita täydentää Itäkeskuksen ja Herttoniemen monipuolinen tarjonta. Siilitien metroaseman ja Itäväylän ansiosta yhteydet ovat hyvät.

Arvioitu valmistuminen on 31.12.2019 - 28.2.2020. Rakennuttajana on Helsingin kaupungin asuntotuotanto ja kohteen toteuttaa NCC Oy.