As Oy Helsingin Rubiini, Ristiretkeläistenkatu 11, Viikinmäki, Helsinki

Ristiretkeläistenkatu 11 Helsinki

Ihania koteja Viikinmäen harjanteen reunatontilta!

Yksi alueen parhaista sijainneista. Osasta asunnoista on huikeat näköalat alas jokilaaksoon. Kauniin luonnon ympäröimänä asuinalue. Oma tontti!

As. Oy Helsingin Rubiini koostuu pienkerrostalosta, kahdesta paritalosta ja yhdestä rivitalosta, joissa on yhteensä 23 asuntoa. Kerrostalossa on kolme kerrosta. Paritalot ja rivitalo ovat kaksikerroksisia. Kerrostalossa on 13 asuntoa, paritaloissa 4 asuntoa ja rivitalossa 6 asuntoa.

Kerrostalo (F) on kolmikerroksinen hissillinen pienkerrostalo sisäpihan sydämessä. Huoneistoja on eri pohjaratkaisuilla 49,5 m2 kaksio ja 52,5m2 saunallinen kaksio sekä hyväpohjaiset 67,5m2 ja 69,5 m2 kolmiot. Asunnoissa on isot parvekkeet. Ikkunat ovat kahteen suuntaan, päätyhuoneisto kolmiossa jopa kolmeen suuntaan.

Paritalot (G ja H) sijaitsevat upealla sijainnilla aivan harjanteen reunalla ja mahtavat näköalat ovat taatut! Tyylikkäät neljän huoneen 97,5 m2 perheasunnot sekä tilavat 64,5 ja 65m2 kaksiot. Asunnoissa on omaa rauhaa, suuret ikkunat, isot parvekkeet ja oma sauna. Koteja joihin varmasti ihastut!

Rivitalossa (I) on 95m2:n neljän huoneen kaksikerroksisia koteja korkealla kallioisen harjanteen huipulla, näköalat laaksoon. Avaran olohuoneen jatkona on huoneiston levyinen suuri eteläparveke. Kaksi kylpyhuonetta, oma sauna, kolme hyvänkokoista makuuhuonetta. Osassa huoneita on normaalia korkeampi huonekorkeus. Asuntojen tilavat irtaimistovarastot sijaitsevat sisäänkäyntien vieressä.

Yhtiöllä on mm. huoneistokohtaiset irtainvarastot, ulkoiluvälinevarastot, talopesula, kuivaushuone, talosauna, kerhohuone, askarteluhuone sekä autopaikkoja omilla osakkeilla.

Viikinmäki sijaitsee Vantaanjoen viereisen kallion päällä, joten luonnossa on miellyttävää mäkien ja laaksojen vaihtelua. Silmä lepää upeissa metsämaisemissa ja Vantaanjoen virtaamista seuratessa. Joen varrella on lukuisia ulkoilureittejä. Pikkukosken uimaranta joen toisella puolella on kesällä lapsiperheiden ehdoton ykköskohde.