As Oy Helsingin Peltokylänraitti 8, Siltamäki, Helsinki

As Oy Helsingin Peltokylänraitti 8, Suutarila, Helsinki

Vastavalmistuneita Puolihitas-paritaloasuntoja Siltalanpuiston laidalla!

Yhtiö muodostuu kuudesta kaksikerroksisesta 80m2 paritalosta. Tehokkaissa neljän makuuhuoneen paritaloasunnoissa on etelään suuntautuva terassi ja aurinkoinen piha-alue omilla hallintarajoilla. Asunnoilla on oma tilava pihavarasto ja autopaikka. Alakerrassa on olohuoneen yhteydessä laadukas Puustellin avokeittiö ja työ/makuuhuone. Olohuoneesta on kulku pihaterassille ja piha-alueelle. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja ranskalainen parveke. Kylpyhuoneita huoneistoissa on kaksi – yksi kodinhoitotilalla yläkerrassa ja toinen alakerrassa.

Yhtiö on valmistunut 26.9.2018. Taloyhtiössä on kaukolämpö ja ulkopuolinen ammatti-isännöinti. Puolihitaksen jälleenmyyntihintaa ei ole rajoitettu - voit myydä asunnon mihin hintaan haluat.

EasyIN -kodit rakennuttaa Harjavalta-konserniin kuuluva Kastelli-talot Oy, pientalorakentamisen markkinajohtaja Suomessa. Niitä parempia pientalokoteja.

Urheilu- ja harrastusmahdollisuudet ovat alueella erinomaiset, ja vehreä Siltalanpuisto tarjoaa mainiot puitteet ulkoilulle. Lähialueelta löytyy niin päiväkodit perheen pienimmille kuin koulut ala-asteelta lukioon. Ruokaostokset voi tehdä helposti lähialueen ruokakaupoissa ja Vantaan puolella sijaitseva Tammiston kauppakeskittymä ja Jumbo ostoskeskus on pyöräilymatkan päässä.