As Oy Helsingin Lorentzinpuisto, Koirasaarentie 32, Laajasalo/ Kruunuvuorenranta, Helsinki

As Oy Helsingin Lorentzinpuisto Laajasalo

Hitas-kerrostaloasuntoja Kruunuvuorenrannassa

Koti Lorentzinpuistossa vie sydämesi! Jylhät kalliot, valotaide ja meren tuoksua...

Kruunuvuorenrannan kupeeseen Laajasaloon on juuri valmistunut uusia vapaarahoitteisia Hitas-asuntoja. Muuttovalmiit asunnot ovat kooltaan 56-119,5 m2. Asunto Oy Helsingin Lorentzinpuisto tarjoaa mielenkiintoista arkkitehtuuria, mietittyjä asumisratkaisuja sekä merellistä ympäristöä.

Asunto-osakeyhtiö Helsingin Lorentzinpuiston suunnitelma perustuu arkkitehtikilpailun voittaneeseen ehdotukseen. Lorentzinpuisto koostuu kolmesta viisikerroksisesta pistetalosta. Yhtiön tontti rajautuu etelä- ja itäsivultaan Lorentzinkallion virkistysalueeseen ja muilta sivuiltaan korttelin yhteispihaan. Asuntojen varustustaso on korkeatasoinen, esim. lattiamateriaaleissa on käytetty parkettia ja keraamista laattaa. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet, tyylikkäät keittiöt täysintegroiduilla astianpesu-koneella ja kylmäkalusteilla. Osassa asuntoja on oma sauna. Kaikkiin asuntoihin on esteetön kulku. Jokaiseen asuntoon kuuluu asuntokohtainen esteetön ulko-oleskelutila: maantasokerroksissa terassit ja muissa kerroksissa parvekkeet.

Yhtiön yhteistilat: talosauna, pesula, kuivaushuoneet, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot, lämmin irtaimistovarasto sekä korttelia palveleva kerhotila. Taloyhtiön autopaikat sijaitsevat autohallissa pihakannen alla. Kaikista porrashuoneista on esteetön yhteys autohalliin.

Lorentzinpuistosta löytää valoisan kodin perheellesi. Keskustan palveluiden läheisyys yhdistettyinä oman kylän palveluihin ja sijaintiin meren läheisyydessä on mahtava paketti kenelle tahansa. Täällä haistelet merituulia ja retkeilet vapaa-ajallasi luonnossa.