As Oy Helsingin Hopealaakso, Hopeakaivoksentie 36, Laajasalo/Kruunuvuorenranta, Helsinki

As Oy Hopealaakso Laajasalo Helsinki

Kruunuvuorenrannan uudelle alueelle rakennetaan vapaarahoitteinen Hitas-omistusasuntokohde

Kerrostaloyhtiö nousee hyvälle paikalle, aivan tulevan Kruunuvuorensillan kulkuyhteyksien äärelle. Asunnot ovat nyt vapaasti ostettavissa. Arvioitu valmistuminen 1.10.2018 - 30.11.2018.

Asunto Oy Helsingin Hopealaakso on 7-kerroksinen kerrostalokohde, jossa on 67 asuntoa kooltaan 43–86,5 m2. Yksiöitä ja kaksioita suurella parvekkeella, tehokaita kolmioita sekä 4 huoneen perheasuntoja. Osassa asuntoja on oma sauna ja kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet, jotka tuovat koteihin lisää tilaa. Tontille rakennetaan kaksi hissillistä asuinrakennusta. Talo A on kerrostalon ja luhtikäytävätalon yhdistelmä, talo B on kerrostalo. Materiaalivalintoihin voit vaikuttaa 16.6.2017 saakka.

Yhtiön yhteistilat: talosauna, pesula, kuivaushuoneet, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot, lämmin irtaimistovarasto sekä kerhotila. Taloyhtiön autopaikat 40 kpl sijaitsevat viereisellä autopaikoitustontilla.

Hopealaaksosta löytää valoisan kodin perheellesi. Keskustan palveluiden läheisyys yhdistettyinä oman kylän palveluihin ja sijaintiin meren läheisyydessä on mahtava paketti kenelle tahansa. Meri ja luonto ovat aina läsnä, sillä kotisi läheltä löytyy kilometreittäin rantaviivaa ja kolme luonnonsuojelualuetta. Täällä haistelet merituulia ja retkeilet vapaa-ajallasi luonnossa. Uudet päiväkodit, koulut ja liikuntapuisto tulevat täydentämään alueen monipuolisia palveluita.