As Oy Espoon Olarin Lysti, Ylismäenkuja 12, Olari, Vanbronniitty, Henttaa, Espoo

Espoon Olarin Lysti

Kohdetta myy

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, Rakennuttaja-asiamies RAKI™
Jarmo Taipale

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, Rakennuttaja-asiamies RAKI™

  • Puh.
  • Sähköposti jarmo@nordlkv.fi

Kuusikerroksinen taloyhtiö omalla tontilla

Asunto Oy Espoon Olarin Lysti on kuusikerroksinen taloyhtiö omalla tontilla. Lysti sijoittuu Vanbronniityn korttelin rauhallisemmalle sivulle, kohti Lystimäen kallioista metsäaluetta. Arvioitu valmistuminen 8.2023.

Asunto Oy Espoon Olarin Lystissä on hyvin suunniteltuja koteja useissa kokoluokissa!

  • yksiöt 34,5 m2
  • kaksiot 42,5 ja 50 m²
  • kolmiot 59,5, 66,5 ja 72,5 m²
  • neliöt 79 m²

Hyväpohjaisten asuntojen parvekkeet ovat lasitettuja. Isoimmassa 3 h asunnossa on kaksi parveketta, joista toinen on lasitettu. 4 h asunnossa on kaksi lasitettua parveketta. Osassa asuntoja on oma sauna. Valoa ja avaruutta huoneistoihin tuovat runsaat ikkunapinnat, jotka avautuvat isoimmissa kodeissa kahteen ilmansuuntaan. Olarin Lystin viihtyisän väljät parvekenäkymät avautuvat talon monimuotoisuuden ansiosta moneen suuntaan, useimmat vieläpä mäntymetsäiseen Ylismäen puistoon.

Materiaalivalintoina on asuntoihin valittavana neljä eri tyylipakettia, jotka ovat suunniteltu valintoja helpottamaan. Voit myös käyttää omaa sisustajan silmääsi, ja yhdistellä tuotteita vapaasti keskenään.

Autopaikat myydään omina osakkeinaan 14.900 ja 22.500 euroa.

Taloyhtiön kerhohuone sijaitsee maantasokerroksessa ja saunatilat ylimmässä kerroksessa. Talon kellarikerroksessa sijaitsee pesula, kuivaushuoneet, irtaimistovarastot sekä ulkoiluvälinevarasto.

Lastenvaunu-/ liikuntavälinevarasto sijaitsee taloyhtiön maantasokerroksessa.

Vanbronniitty on uusi espoolainen kotikortteli, joka sijoittuu Olarin, Ylismäen pientaloalueen ja Kehä II:n väliselle, luonnonläheiselle asuinalueelle. Vanbronniitty on niin kutsutun vanhan Olarin, eli Lystimäen naapurissa.