As Oy Espoon Olarin Lysti, Ylismäenkuja 12, Olari, Vanbronniitty, Henttaa, Espoo

Espoon Olarin Lysti

Kohdetta myy

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, Rakennuttaja-asiamies RAKI™
Jarmo Taipale

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, Rakennuttaja-asiamies RAKI™

  • Puh.
  • Sähköposti jarmo@nordlkv.fi

Kuusikerroksinen taloyhtiö omalla tontilla

Asunto Oy Espoon Olarin Lysti on kuusikerroksinen taloyhtiö omalla tontilla. Lysti sijoittuu Vanbronniityn korttelin rauhallisemmalle sivulle, kohti Lystimäen kallioista metsäaluetta. Muuttovalmis.

Hyvin suunniteltuja koteja on saatavilla vielä eri kerroksissa ja kokoluokissa:

  • yksiöt 34,5 m2
  • kaksiot 42,5 ja 50 m²
  • kolmiot 59,5, 66,5 ja 72,5 m²
  • neliöt 79 m²
  • autopaikat myydään omina osakkeinaan

Olarin Lystin viihtyisän väljät parvekenäkymät avautuvat talon monimuotoisuuden ansiosta moneen suuntaan, useimmat vieläpä mäntymetsäiseen Ylismäen puistoon. Hyväpohjaisten asuntojen parvekkeet ovat lasitettuja. Isoimmassa 3 h asunnossa on kaksi parveketta, joista toinen on lasitettu. 4 h asunnossa on kaksi lasitettua parveketta. Osassa asuntoja on oma sauna. Valoa ja avaruutta huoneistoihin tuovat runsaat ikkunapinnat, jotka avautuvat isoimmissa kodeissa kahteen ilmansuuntaan.

Taloyhtiön kerhohuone sijaitsee maantasokerroksessa ja saunatilat ylimmässä kerroksessa. Talon kellarikerroksessa sijaitsee pesula, kuivaushuoneet, irtaimistovarastot sekä ulkoiluvälinevarasto.

Lastenvaunu-/ liikuntavälinevarasto sijaitsee taloyhtiön maantasokerroksessa. Pysäköintitalon ylimmälle tasanteelle on suunniteltu viehättäviä istutusalueita pöytäryhmineen, sekä minigolfrata.

Vanbronniitty on uusi espoolainen kotikortteli, joka sijoittuu Olarin, Ylismäen pientaloalueen ja Kehä II:n väliselle, luonnonläheiselle asuinalueelle. Läheltä löydät monipuolisia harrastus ja ulkoilumahdollisuuksia. Virkistys- ja ulkoilukäyttöön tarkoitettu, 880 hehtaarin kokoinen Keskuspuisto kattaa kuntoilumahdollisuuksia aina Henttaalta Vanttilaan saakka.