As Oy Espoon Jauhotullintie 9, Bemböle, Lippajärvi, Pellaslaakso, Espoo

Jauhotullintie 9, Espoo

Omakotitalomaista asumista modernissa kivitalossa!

Ihana sijainti Pellaslaakson vehreässä kulttuurimaisemassa. Erillistalojen n. 5.7m korkea olohuone ja piha-alueet omilla hallintarajoilla luovat mitä parhaimmat edellytykset uuteen kotiin. Lämmitysmuotona on edullinen maalämpö. Talot ovat itsenäisiä yksiköitä omine sähkön-, veden-, ja lämmönmittauksineen. Tule valitsemaan oma kotisi.

Kaksikerroksisissa taloissa on upea korkea olohuone suurilla ikkunapinnoilla. Olohuone on yhdistettynä tyylikkääseen keittiöön ja ruokailutilaan. Nykyaikainen Noblessa keittiö on varustettu mm induktioliedellä ja intergroiduilla kodinkoneilla. Alakerrassa on makuu/työhuone ja erillinen wc. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, tilava kylpyhuone/saunaosasto kodinhoitotilalla ja ranskalainen parveke. Asuntoon kuuluu pihavarasto, oma autokatospaikka sekä pihapaikka talon yhteydessä.

As Oy Espoon Jauhotullintie 9 on kuuden erillistalon asunto-osakeyhtiö. Talot muurataan Leca Design harkoista ja varustetaan talokohtaisella maalämpöpumpulla ja vesikiertoisella lattialämmityksellä. Huoneistoissa on koneellinen tulo-poistoilmanvaihto joka on varustettu lämmön talteenottojärjestelmällä. Yhtiöllä on vuokratontti, osakkeenomistajilla on mahdollisuus lunastaa enemmistöpäätöksellä tontti yhtiölle. Tonttiosuutta voi halutessaan maksaa yhtiölle rahoitusvastikkeessa tai maksaa lunastamisen yhteydessä. Asuntokohtainen lunastushinta on n. 117.000 €. ENNAKKOMARKKINOINTI. RS-kohde. Arvioitu valmistuminen on 28.2.2019. Rakennuttajana Basso Building Systems Oy.

Pellaslaakso sijaitsee Espoossa, vanhan Pellaksen kartanon mailla lähellä Jorvin sairaalaa sekä Pitkä- ja Lippajärviä. Pellaslaakso on vanhaa espoolaista kulttuurimaisemaa, jonka poikki kulkee historiallinen Kuninkaantie. Lyhyen ajomatkan päässä on Leppävaaran Sello kauppakeskus sekä Lähderannan ja Lommilan ostoskeskukset. Bussiyhteydet kulkee vierestä ja juna-asema on Leppävaarassa.