As Oy Helsingin Peltokylänraitti 8, Siltamäki, Helsinki

with Ei kommentteja
As Oy Helsingin Peltokylänraitti 8, Suutarila, Helsinki

Vastavalmistuneita Puolihitas-paritaloasuntoja Siltalanpuiston laidalla!

Asunto Oy Helsingin Peltokylänraitti 8 asunnot ovat nyt vapaasti ostettavissa!

Yhtiö muodostuu kuudesta kaksikerroksisesta 80m2 paritalosta. Tehokkaissa neljän makuuhuoneen paritaloasunnoissa on etelään suuntautuva terassi ja aurinkoinen piha-alue omilla hallintarajoilla. Asunnoilla on oma tilava pihavarasto ja autopaikka. Alakerrassa on olohuoneen yhteydessä laadukas Puustellin avokeittiö ja työ/makuuhuone. Olohuoneesta on kulku pihaterassille ja piha-alueelle. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja ranskalainen parveke. Kylpyhuoneita huoneistoissa on kaksi – yksi kodinhoitotilalla yläkerrassa ja toinen alakerrassa.

Yhtiössä on vapaana vielä yksi kolmen makuuhuoneen kotikin. Tämän asunnon alakertaan on sijoitettu avarammat oleskelutilat sekä erillinen keittiötila. Makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa.

Yhtiö on valmistunut 26.9.2018. Taloyhtiössä on kaukolämpö ja ulkopuolinen ammatti-isännöinti. Puolihitaksen jälleenmyyntihintaa ei ole rajoitettu - voit myydä asunnon mihin hintaan haluat.
Eikä asunnon ostajalla ei ole huolta muutostakaan, sillä muuttoauto ja riuskat muuttomiehet tarjoamme avuksesi – jopa aivan ilmaiseksi.

EasyIN -kodit rakennuttaa Harjavalta-konserniin kuuluva Kastelli-talot Oy, pientalorakentamisen markkinajohtaja Suomessa. Niitä parempia pientalokoteja.

Urheilu- ja harrastusmahdollisuudet ovat alueella erinomaiset, ja vehreä Siltalanpuisto tarjoaa mainiot puitteet ulkoilulle. Lähialueelta löytyy niin päiväkodit perheen pienimmille kuin koulut ala-asteelta lukioon. Ruokaostokset voi tehdä helposti lähialueen ruokakaupoissa ja Vantaan puolella sijaitseva Tammiston kauppakeskittymä ja Jumbo ostoskeskus on pyöräilymatkan päässä.

Kohdetta myy

Jarmo Taipale KiinteistönvälittäjäJarmo Taipale

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, Rakennuttaja-asiamies RAKI™

  • Puh.
  • Sähköposti jarmo.taipale@huom.fi