Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäHyvin meni!

- Myyjä, Helsinki

4 tähteä Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyAsunto meni kaupaksi reilussa kuukaudessa, muutama tuhat jäi tavoitehinnasta. Esittelyjä järjestyi sopivalla rytmillä. Ei huono varmaan tällaisena korona-aikana.

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäIhan hyvin sujui, autopaikka meni asunnon mukana

- Myyjä, Vantaa

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaupat ok!

- myyjä Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäIt went excellent. Jarmo was professional and someone who knows clearly what he is doing. Covid-19 situation was challenging but even so, we felt comfortable and confident about the deal thanks to his ability to anticipate and apprehend every situation with flexibility and ease. We understood only 1% Finnish but it was not an obstacle for Jarmo since he took extra efforts to provide translation for all important documents. In all, we were grateful for his expertise and would recommend him 101% for anyone who’e serious about house buying and have no clue to what it involves. Now we are happily situated in our new house! Thank you Jarmo!

- Chen Qu

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki meni sovitulla tavalla ja täsmällisesti.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäMeillä oli tilanne, jossa tarvitsimme nopealla aikataululla uuden asunnon. Näyttö järjestyi päivässä-parissa ja kaupat sovittiin viikon sisällä siitä. Välittäjä oli hyvin ammattitaitoinen ja tarjosi realistista tietoa sekä asunnosta että kehittyvästä alueesta. Arvostimme hyvin rauhallista mutta aikaansaavaa myyntiotetta. Asuntokauppaa ei oikein voi tehdä tuputtamalla, sillä asunnosta kyllä heti tietää onko se sopivan oloinen vai ei, ja onko kauppaan intoa ja mahdollisuus tarttua. Lisäksi on tärkeää, että välittäjä kuuntelee ja ottaa huomioon asiakkaan tilanteen ja osaa arvioida, millä motiivilla kauppoja tehdään. Tässä kaupassa ei ollut tältäkään osin moittimista. Kaupanteko oli toimivaa, ja pankin kanssa asiat hoidettuamme saimme heti asunnon käyttöömme. Kiitos!

- Kati Uusi-Rauva

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäViimeisten vuosien aikana on kertynyt jonkin verran kokemusta asunnonvälittäjistä. Ammattitaidon taso on ollut hyvin vaihteleva. Tässä tapauksessa kaikki sujui sutjakkaasti ja kommunikointi oli helppoa ja lähes salamannopeaa. Koska rahat olivat valmiina, koko prosessi saatiin läpi reilussa kahdessa viikossa. Oikein ei voi mistään moittia. Erittäin hyvä asunnonostokokemus

- Ostaja, Helsinki

4 tähteä Kiinteistönvälitys Taipale LKV OyKaikki välittäjän kanssa sujui kuten asuntokauppaa tehdessä toivoo sujuvankin; nopeasti ja sujuvasti. Välittäjän sai aina tarvittaessa kiinni puhelimitse ja sähköposteihin reagoitiin nopeasti. Vain hyvää palautetta.

- Ostaja, Helsinki

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäErinomaisesti!

- Erkki Innanen

1 2 3 4 20