Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäHyvä kokonaisuus

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui alusta loppuun todella hyvin. Jarmo Taipale informoi joka vaiheessa, missä mennään ja mitä seuraavaksi.

-Virpi

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäTiesimme koko ajan mitä meiltä odotetaan ja missä vaiheessa prosessia ollaan. Meitä ei myöskään vaivattu tarpeettomasti.

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäPalvelu oli nopeaa ja mutkatonta.

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäAsunnon myynti oli erittäin nopeaa ja vaivatonta. Ammattitaitoinen hommansa osaava välittäjä jonka kanssa kaikki sujui mutkattomasti. Suosittelen muillekin.
-Miia

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäLuotettava välitäjä saimme hyvät tiedot rakentuvasta kohteesta. Palvelualttius hyvä ja selkeää kommunikointia.

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäYhteydenotot. Kysymyksiin vastattiin. Aktiivista toimintaa.

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäSaimme osaksemme empatiaa ja ammattilaisten osaamista. Mieltä lämmitti , että elämäntilanteen-me ymmärrettiin. Kiitos siitä.

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäYhteydenpito ja tehokkuus, tässä kaupassa ei kauaa nokka tuhissut!

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui erinomiaseti ja ostajakin löytyi muutamassa päivässä, kun tarkistettiin myyntihintaa alemmaksi. Dias kauppa on erinomianen tapa tehdä kaupat.

- Erkki Viinikainen

1 2 3 4 23