Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäJarmo hoiti asunnon myynnin ja kaikki siihen liittyvät jutut ammattitaitoisesti ja on muutenkin hyvä tyyppi 🙂

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäVälittäjä oli mielestäni koko ajan tietoinen siitä, missä mennään. Hän infosi ostajaa hyvin ja kertoi, mitä missä ja milloin tapahtuu. Olen tyytyväinen.

Juu, ollaan puolisoni kanssa erittäin tyytyväisiä Jarmo Taipaleen tapaan hoitaa asioita. Jarmo me nimenomaan välittäjäksi myyntiin haluttiin, kun oltiin niin tyytyväisiä edelliseen yhteiseen kauppaan.

Ja luultavasti tuossa syksyllä ollaan myymässä seuraavaa asuntoa, johon tullaan Jarmoa taas välittäjäksi pyytämään.

Pisteitä siis täydet 5/5.   Jarmo ON huippumyyjä!   Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteä

5/5Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteä

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäHyvä kokonaisuus

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäKaikki sujui alusta loppuun todella hyvin. Jarmo Taipale informoi joka vaiheessa, missä mennään ja mitä seuraavaksi.

-Virpi

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäTiesimme koko ajan mitä meiltä odotetaan ja missä vaiheessa prosessia ollaan. Meitä ei myöskään vaivattu tarpeettomasti.

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäPalvelu oli nopeaa ja mutkatonta.

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäAsunnon myynti oli erittäin nopeaa ja vaivatonta. Ammattitaitoinen hommansa osaava välittäjä jonka kanssa kaikki sujui mutkattomasti. Suosittelen muillekin.
-Miia

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä 5 tähteäLuotettava välitäjä saimme hyvät tiedot rakentuvasta kohteesta. Palvelualttius hyvä ja selkeää kommunikointia.

1 2 3 4 24