As Oy Vantaan Mesiheikki, Mesikukantie 10, Koivuhaka, Tikkurila, Viertola, Vantaa

As Oy Mesiheikki Koivuhaka Vantaa

Asunto Oy Vantaan Mesiheikki on kahden kerrostalon yhtiö

Yhtiössä on tehokaspohjaisia asuntoja: 17 yksiötä, 13 kaksiota ja 9 kolmiota. Yhtiöllä on hyvä sijainti Koivuhaan uuden asuinalueen Tikkurilan puoleisessa päädyssä. Mesiheikki edustaa modernia asumista parhaimmillaan. Kerrostalojen asuntojen suunnittelussa on erityisesti panostettu tilan tehokkaaseen käyttöön, ja siksi Mesiheikin yksiöt, kaksiot ja kolmiot todella tuntuvat neliöitään suuremmilta. Hyvin suunnitelluissa asunnoissa ja taloyhtiössä arki sujuu!

MYYNTI ON ALKANUT! RS-kohde. Yhtiölainan rahoitusvastike tuloutetaan. Arvioitu valmistuminen 31.8.2018. Rakennuttajana Varte Oy. Varte on yksi Suomen suurimmista perheomistuksessa olevista talonrakennusalan perheyrityksistä.

Rakennuksessa on nykyaikainen maalämpöjärjestelmä sekä aurinkosähköjärjestelmä. Taloyhtiöllä on oma kuntosali, saunatila ja pesutupa. Autopaikkoja omilla osakkeilla. Valinnainen vuokratontti, osakkeenomistajalla on mahdollisuus valita onko hänen huoneistonsa vuokratontilla vai omalla.

Suomen neljänneksi suurin kaupunki vetää väkeä puoleensa entistä enemmän eikä ihme – Vantaalla ihmisen on hyvä olla. Koivuhaan alue sijaitsee Tuusulanväylän itäpuolella, ja etelässä se rajoittuu Kehä III:een. Tikkurilan keskustan monipuolisiin palveluihin on matkaa vain pari kilometriä, ja kauppakeskus Jumboon kulkee kätevästi vaikka polkupyörällä tai bussilla.

TILAA ESITE JA TIETOPAKETTI SÄHKÖPOSTIISI.