As Oy Vantaan Linnaheikki, Peltolantie 38, Koivuhaka, Vantaa

As oy Linnaheikki Peltolantie Vantaa

Modernia asumista parhaimmillaan Vantaalla

Asunto Oy Vantaan Linnaheikki on nelikerroksinen kerrostaloyhtiö, jossa on yhteensä 36 tehokaspohjaista asuntoa – LOFT henkisiä parvellisia asuntoja korkealla olohuoneella kokoluokissa 44,5 ja 65,5m2. Tehokkaita 31m2 yksiöitä ranskalaisella parvekkeella. Eteläparvekkeellisia 36,5m2 kulmayksiöitä, 43m2 kaksioita ja 57,5m2 kulmahuoneisto kolmioita sekä kulmahuoneisto kaksioita ja kolmioita kokoluokissa 44,5 ja 65,5 m2.

Asuntojen suunnittelussa on erityisesti panostettu tilan tehokkaaseen käyttöön, ja siksi Linnaheikin yksiöt, kaksiot ja kolmiot todella tuntuvat neliöitään suuremmilta. Asunnoissa on pääsääntöisesti lasitetut parvekkeet. Linnaheikki edustaa modernia asumista parhaimmillaan. Hyvin suunnitelluissa asunnoissa ja taloyhtiössä arki sujuu!

Materiaalivalintoihin voi vielä vaikuttaa. RS-kohde. Sijoitusasunnon ostajille, yhtiölainan rahoitusvastike tuloutetaan. Arvioitu valmistuminen 31.8.2019. Rakennuttajana Varte Oy. Varte on yksi Suomen suurimmista perheomistuksessa olevista talonrakennusalan perheyrityksistä.

Taloyhtiöllä on käytössään oma ihana pihasauna ja pihakannen alle rakennettavasta parkkihallista voi hankkia pysäköintipaikan. Hallipaikan hinta on 15 500 € ja sähköauton latauspistokkeella varustetun paikan hinta on 18 500 €. Valinnainen vuokratontti, osakkeenomistajalla on mahdollisuus valita onko hänen huoneistonsa vuokratontilla vai omalla.