As Oy Vantaan Koivuheikki, Peltolantie 30, Koivuhaka, Vantaa

KOIVUHEIKKI, VANTAA

Vantaan Koivuheikki on kahden kerrostalon yhtiö.

Koivuheikissä on tehokkaita yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Koivuheikki edustaa modernia asumista parhaimmillaan. Kerrostalojen asuntojen suunnittelussa on erityisesti panostettu tilan tehokkaaseen käyttöön, ja siksi Koivuheikin yksiöt, kaksiot ja kolmiot todella tuntuvat neliöitään suuremmilta, lisäksi asunnoissa on reilunkokoinen parveke. Hyvin suunnitelluissa asunnoissa ja taloyhtiössä arki sujuu!

RS-kohde. Sijoitusasunnon ostajille, yhtiölainan rahoitusvastike tuloutetaan. Arvioitu valmistuminen 31.10.2018. Rakennuttajana Varte Oy. Varte Oy on yksi Suomen suurimmista perheomistuksessa olevista talonrakennusalan perheyrityksistä.

Rakennuksessa on nykyaikainen maalämpöjärjestelmä sekä aurinkosähköjärjestelmä. Taloyhtiöllä on oma saunatila, pesutupa ja käyttöoikeus naapuritalon kuntosaliin. Autokatos- ja pihapaikkoja omilla osakkeilla. Flex-vuokratontti: Osakkeenomistajalla on mahdollisuus valita onko hänen huoneistonsa vuokratontilla vai omalla.

Suomen neljänneksi suurin kaupunki vetää väkeä puoleensa entistä enemmän eikä ihme – Vantaalla ihmisen on hyvä olla. Koivuhaan alue sijaitsee Tuusulanväylän itäpuolella, ja etelässä se rajoittuu Kehä III:een. Tikkurilan keskustan monipuolisiin palveluihin on matkaa vain pari kilometriä, ja kauppakeskus Jumboon kulkee kätevästi vaikka polkupyörällä tai bussilla.

Osta kotisi ajoissa Koivuheikistä ja pääset mukaan ratkaisujen ja pintamateriaalien valintaan. Tehdään sinulle yhdessä unelmiesi koti!