As Oy Helsingin Uutinen, Radiokuja 4, Pasila, Helsinki

Radiokuja 4, Helsinki

Tehokaspohjaisia kaupunkiasuntoja tilavilla lasitetuilla parvekkeilla

Asunto Oy Helsingin Uutinen on 8-kerroksinen kerrostalo, jossa on yhteensä 59 huoneistoa. Yksiöitä on kokoluokissa 29,5 m2 ja 34m2, kaksioita 44.5m2 ja 50m2 sekä erityisen tehokkaita kolmioita kokoluokissa 53 ja 54m2. Suurimmat yksiöt ja kaksiot sekä kaikki kolmiot ovat valoisia kulmahuoneistoja, joissa ikkunat avautuvat kahteen ilmansuuntaan.

Yhtiön asukkaiden käytössä on mm. Oleskelupiha, talosauna/kerhotila, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto ja asuntokohtainen irtaimistovarasto. Autohallipaikat on omilla osakkeilla, autohallista on hissiyhteys asuinkerrokseen. Yhtiössä on valinnainen vuokratontti, osakkeenomistajalla on mahdollisuus valita onko hänen huoneistonsa omalla vai vuokratontilla. RS-kohde. Arvioitu valmistuminen on 30.11.2018. Rakennuttajana Jatke Uusimaa Oy.

Asunto Oy Helsingin Uutinen rakennetaan kehittyvälle alueelle Pasilaan, joka tulee lähivuosina tarjoamaan asukkailleen loistavien kulkuyhteyksien sekä viherkeidas Keskuspuiston lisäksi jättimäisen kaupunkikeskus Triplan ainutlaatuiset kaupan-, kulttuurin- ja liike-elämänpalvelut.