As Oy Helsingin Sitruuna, Seltterikuja 8, Konala, Helsinki

As Oy Helsingin Sitruuna Konala Helsinki

Raikas puutalojen pikkukylä keskellä modernia Konalaa

Asunto Oy Helsingin Sitruuna koostuu viidestä värikkäästä puurivitalosta, jotka rakennetaan Helsingin Konalaan. Asuntovalikoimassa on yhteensä 20 kpl kolmen, neljän ja viiden huoneen koteja, joihin kaikkiin kuuluu oma piha ja terassi, asuntokohtainen sauna sekä parveke. Lämmitystolpalla ja sähköauton latauspisteen varauksella varustetut huoneistokohtaiset autopaikat sijoittuvat kunkin kodin läheisyyteen. Lisäksi yhtiön yhteisellä piha-alueella on leikkipaikka lapsille sekä yhteinen kerhotila. Valmistuttuaan tämä kohde viimeistelee uuden Konalan puolelle sijoittuvan, viihtyisän puutaloyhteisön.

Keskeinen sijainti Helsingin Konalassa. Kauppakeskus Ristikko ja Lidl on vieressä. Lähellä sijaitsee myös mm Konalan liikuntapuisto, päiväkodit ja koulut.

Yhtiöllä on kaukolämpö, ammatti-isännöinti ja huoltoyhtiö. Valinnainen vuokratontti, osakkeenomistajalla on mahdollisuus valita onko hänen huoneistonsa vuokratontilla vai omalla. RS-kohde. Rakennuttajana EasyIN Kastellitalot Oy. Niitä parempia pientalokoteja! Arvioitu valmistuminen 31.11.2019.

EasyIN -koti on täysin valmis pyyhekoukkuja ja pihoja myöten. Uudessa asunnossa on mukava asua vailla korjaamisen ja remontoinnin huolia. Eikä huolta muutostakaan, sillä muuttoauto ja riuskat muuttomiehet tarjoamme avuksesi – jopa aivan ilmaiseksi.