As Oy Helsingin Nuotti, Vanhaistentie 1a, Kannelmäki, Helsinki

As Oy Helsingin Nuotti, Vanhaistentie 1a

Uudet tuulet, Uusi Kannelmäki.

Uusi Kannelmäki on nimensä veroinen. Vanhan ostoskeskuksen paikalle rakentuu uusi urbaani kylä, Sävelkortteli. Uudesta Kannelmäestä löytyy koti niin perheelle kuin yksineläjälle.

Asunto Oy Helsingin Nuotista löytyy kompakteja, tarkkaan mietittyjä asuinneliöitä kotielämän eri vaiheisiin. Tehokaspohjaisia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita lasitetuilla parvekkeilla. Ylimmässä kuudennessa kerroksessa on uniikkeja huoneistoja suurilla parvekkeilla. Osassa huoneistoja on oma sauna. Pintamateriaalit ovat ajattoman vaaleasävyisiä ja materiaalit helppohoitoisia. Mitä aikaisemmin varaat asunnon, sen paremmin voit vaikuttaa materiaalivalintoihin.

Yhtiön asukkaiden käytössä on mm. Pihakannen yhteispiha, talosauna/kerhotila, pesutupa, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarastoja ja asuntokohtainen irtaimistovarasto. Autohallipaikat myydään omilla osakkeilla, autohallista on hissiyhteys asuinkerrokseen.

Peruspalvelut ovat kaikki käden ulottuvilla. Vanhan ostarin yrittäjille tarjotaan uudet liiketilat alueelta ja suurkortteliin onkin suunnitteilla kaksi päivittäistavarakauppaa. Kauppakeskus Kaareenkin on vain lyhyt kävelymatka. Lähistöltä löytyy koulut ja useita päiväkoteja. Lähijuna- ja bussiyhteydet keskustaan ovat erinomaiset.
Uusi Kannelmäki tarjoaa elämänlaatua kohtuuhintaiseen asumiseen.

ENNAKKOMARKKINOINTI. RS-kohde. Arvioitu valmistuminen 12/2018. Rakennuttajana Pohjola Rakennus Oy Uusimaa. Ajankohtaista tietoja löydät sivustolta www.uusikannelmaki.fi