As Oy Helsingin Myllypiha, Valssimyllynkatu 6, Myllypuro, Helsinki

Asunto Oy Helsingin Myllypiha, Valssimyllynkatu 6

Viehättäviä Puolihitas-omistusasuntoja keskeisellä sijainnilla Puu-Myllypurossa

Asunto Oy Helsingin Myllypihan asunnot ovat nyt vapaasti ostettavissa! Puolihitaksessa ei ole omistusrajoituksia – puolihitaksen jälleenmyyntihintaa ei ole rajoitettu – voit myydä asunnon mihin hintaan haluat!

Myllypihan taloyhtiö muodostuu kahdesta kaksikerroksisesta pienkerrostalosta, viidestä kaksikerroksisesta rivitalosta ja neljästä kaksikerroksisesta paritalosta. Asuntoja on yhteensä 37 kpl kooltaan 51,5–94,5 m², kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen koteja. Asuntotyypistä riippuen asunnoissa on avoterassi, parveke, kaksi parveketta tai avoterassi ja parveke. Parvekkeilta ja terasseilta avautuvat näkymät viihtyisälle sisäpihalle. Myllypihan sydämen muodostaa sisäpihan luonnonmukainen viheralue. Yhtiöön rakennetaan pesula, ulkoilu- ja lastenvaunuvarastot, autopaikkoja on yhteensä 32 kpl. Arvioitu valmistuminen on 31.5.2019 - 1.8.2019.

Tehokkaasti suunnitelluissa asunnoissa varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on nykyaikaiset keittiöt ja kauniit saunalliset kylpyhuoneet, lattiamateriaaleissa on käytetty parkettia ja keraamista laattaa. Pari- ja rivitalojen asunnoissa on takkavaraus ensimmäiseen asuinkerrokseen asennettavalle kevyttakalle.

Myllykylästä toiselta nimeltään Puu-Myllypurosta rakentuu 2 000 asukkaan kodikas ”puinen kaupunkikylä” lähelle Myllypuron palveluita sekä Myllypuron ja Itäkeskuksen metroasemia. Myllypuron uudistunut ostoskeskus on moderni lähipalvelujen keskus ja ITIS kauppakeskus on lyhyen ajomatkan päässä. Lähellä ovat kaupungin monipuolisimmat liikuntamahdollisuudet: liikuntahalleissa ja -puistoissa voi harrastaa monia sisä- ja ulkolajeja ympäri vuoden.

Rakennuttajana on Helsingin kaupungin asuntotuotanto ja kohteen toteuttaa Skanska Oy.