As Oy Helsingin Luutnantti, Luutnantinpolku 6, Malminkartano, Helsinki

Asunto Oy Helsingin Luutnantti

As Oy Helsingin Luutnantti on kohtuuhintainen Puolihitasomistusasuntokohde

Asunnot ovat nyt vapaasti ostettavissa!

Puolihitaksessa ei ole omistusrajoituksia – voit siis ostaa Puolihitaksen vaikka omistat jo toisen Hitas- tai Puolihitas-asunnon. Puolihitaksen jälleenmyyntihintaa ei ole rajoitettu – voit myydä Puolihitas-asunnon mihin hintaan haluat!

Tehokaspohjaiset huoneistot ovat kooltaan 45-86 m2, erikokoisia kaksioita, kolmioita sekä 4 huoneen perheasuntoja. Tontille rakennetaan kaksi kerrostaloa Luutnantinpolun varteen ja kaksi yhden portaan pistetaloa pihalle. Talot ovat kaikki nelikerroksisia ja niissä on hissit. Arvioitu valmistuminen on 30.9.2018 - 30.11.2018.

Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty parkettia ja keraamista laattaa. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke ja osassa asuntoja on oma sauna.

Yhtiön yhteistilat: Talosauna, pesula, kuivaushuoneet, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot, lämmin irtaimistovarasto ja kerhotila. Taloyhtiön autopaikkoja on yhteensä 66 kpl.

Yhtiö valmistuu keskeiselle sijainnille uudistuvaan Malminkartanoon. Juna-asema on kävelymatkan päässä, ja kiskot vievät vartissa niin Helsingin keskustaan kuin lentokentälle. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset sekä Kannelmäen Kaari kauppakeskus. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän paikan asua. Rakennuttajana on Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimisto ja kohteen toteuttaa Lujatalo Oy.