As Oy Helsingin Luutnantinkulma, Luutnantinpolku 4, Malminkartano, Helsinki

As Oy Helsingin Luutnantinkulma

Tehokaspohjaiset puolihitashuoneistot keskeisellä sijainnilla Malminkartanossa

Kohtuuhintainen Puolihitasomistusasuntokohde. Keskeinen sijainti Malminkartanossa.

Puolihitaksessa ei ole omistusrajoituksia – voit siis ostaa Puolihitaksen vaikka omistat jo toisen Hitas- tai Puolihitas-asunnon. Puolihitaksen jälleenmyyntihintaa ei ole rajoitettu – voit myydä Puolihitas-asunnon mihin hintaan haluat!

Tehokaspohjaiset huoneistot ovat kooltaan 47-81 m2, erikokoisia kaksioita, kolmioita sekä 4 huoneen perheasuntoja. Tontille rakennetaan kaksi kerrostaloa Luutnantinpolun varteen. Talot ovat nelikerroksisia ja niissä on hissit. Arvioitu valmistuminen on 31.12.2018 - 28.2.2019.

Esteettömien asuntojen varustustaso on modernin tyylikäs. Huoneistoissa on kauniit kylpyhuoneet ja nykyaikaiset keittiöt, lattiamateriaaleissa on käytetty parkettia ja keraamista laattaa. Asunnoissa on lasitettu parveke, ranskalainen parveke tai pihaterassi ja osassa asuntoja on oma sauna.

Yhtiön yhteistilat: Talosauna, pesula, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarastot, lämmin irtaimistovarasto ja kerhotila. Taloyhtiön autopaikkoja on yhteensä 34 kpl.

Yhtiö valmistuu keskeiselle sijainnille uudistuvaan Malminkartanoon. Juna-asema on kävelymatkan päässä, ja kiskot vievät vartissa niin Helsingin keskustaan kuin lentokentälle. Alueen palveluja täydentävät läheisen Myyrmäen kauppakeskukset sekä Kannelmäen Kaari kauppakeskus. Puistot ja viheralueet tekevät Malminkartanosta vehreän paikan asua. Rakennuttajana on Helsingin kaupungin asuntotuotanto ja kohteen toteuttaa Lujatalo Oy.

TILAA ESITE JA TIETOPAKETTI SÄHKÖPOSTIISI.