As Oy Helsingin Lallukankulma, Lallukankuja 5, Myllypuro, Helsinki

Kauniit uudet rivitalokodit!

Huoneistokoot 3h+k+s 86 m² ja 88,5m² sekä 4h+k+s 96m². Asuntojen terassipihat avautuvat Mustapuronpuistoon tai sisäpihalle.

Asuntoihin kuuluu maantasokerroksessa tilava pihaterassi sekä toisessa kerroksessa kattoterassi tai ranskalainen parveke. Yläkerrassa on vinokatto ja osassa makuuhuoneita on normaalia korkeampi huonekorkeus.

Huoneistoissa on toimivat pohjaratkaisut. Olohuoneen jatkona on avokeittiö, ruokailutila ja terassipiha. Yläkerrassa on makuuhuoneet, sauna, terassiparveke tai ranskalainen parveke. Pesutilat sekä wc on molemmissa kerroksissa. Novart keittiö Rosenlew kodinkoneilla. Asuntoihin on valittu vaaleasävyiset materiaalivalinnat. Asunnoilla on oma pihavarasto ja autopaikat sijaitsevat asunnon läheisyydessä.
Yhtiö on kaukolämmössä ja yhtiöstä huolehtii ammatti-isännöitsijä sekä huoltoyhtiö.

Lallukankulma sijaitsee Myllypuron itälaidalla Vartiokylän kupeessa kävelymatkan päässä Myllypuron metroasemalta ja uudelta palvelu- ja liikekeskukselta. Yhtiön tontti rajoittuu itäsivulta Mustapuronpuistoon. Alueella on mainiot liikuntamahdollisuudet ja Itis ostoskeskus lyhyen ajomatkan päässä.
Asunto Oy Helsingin Lallukankulma on Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimiston rakennuttama ja Lujatalo Oy:n toteuttama Hitas rivitaloyhtiö.