As Oy Espoon Pehtoorinpiha, Kilontie 1, Kilo, Espoo

Ihanat muuttovalmiit rivitalokodit omalla tontilla!

Asunto Oy Espoon Pehtoorinpihassa on vastavalmistuneita moderneja koteja. Tyylikkäitä rivitalohuoneistoja on kahta kokoa 35,5m2 ja 61,5m2. Asuinpinta-alan lisäksi huoneistojen parvella on n. 14m2 alle 160cm korkeaa tilaa, parven kokonaispinta-ala on n. 20m2.

Vaaleasävyisissä asunnoissa on kauniisti muotoillut suuret ikkunat, jotka tuovat asuntoon valoa ja tunnelmaa. Olohuoneessa on korkea avotila joka yhdistää olohuoneen ja parven, huonekorkeus on parhaimmillaan jopa 5 metriä. Valoisa parvi tuo huoneistoon monikäyttöisyyttä ja toimii makuuhuoneena tai vaikkapa työtilana. Olohuoneen yhteydessä on tyylikäs Puustellin avokeittiö laadukkailla kodinkoneilla. Suurempien asuntojen alakerrassa on kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuone. Kotien viihtyisyyttä lisää huoneistojen pihaterassit.

Yhtiön asunnoissa on älykäs KNX- kodin automaatiojärjestelmä. Keskeisimpiä huoneiston toimintoja kuten valaistusta, ennalta asennettuja pistorasioita ja lämmitystä voit ohjata langattomasti älypuhelimella tai tabletilla. Käyttöjärjestelmästä voit lisäksi seurata mm asunnon vedenkulutusta. Jokaisella huoneistolla on myös oma aurinkopanelijärjestelmä, jonka ansiosta kodit ovat sähkönkulutukseltaan omavaraisempia.

Oma tontti ja kaukolämpö, ammatti-isännöinti sekä huoltoyhtiö. Autokatos-ja pihapaikkoja.

Keskeinen sijainti uudistuvassa Kilossa. Juna-asema on lyhyen kävelymatkan päässä ja bussit kulkee vierestä. Alueen palveluja täydentää läheinen Sello kauppakeskus. Rakennuttaja Lapwall Oy.