As Oy Espoon Käenkukka, Kanttiinitie 8, Painiitty, Espoo

Kanttiinitie 8 Espoo

Kauniit rivitalokodit päättyvän tien päässä Krenatöörinpuiston laidalla!

Asunnoilla on omat pihat. Osalla asuntoja piha-alueet ovat normaalia suurempia tai oman pihan jatkeena on vehreä luonto. Tervetuloa valitsemaan oma ihana kotisi.

Asunto Oy Espoon Käenkukka koostuu viidestä kaksitasoisesta rivitalosta, jotka rakennetaan Espoon Painiityn luonnonkauniille metsäalueelle. Talojen muoto on arkkitehtonisesti näyttävä ja asuntoja porrastamalla rivitaloihin on saatu eloisuutta ja pientalomaisuutta. Taloyhtiöön tulee 21 kolmen ja neljän huoneen asuntoa, joihin kaikkiin kuuluu oma piha terasseineen ja 2 varastoa. Ensimmäisessä kerroksessa on selkeä yhtenäinen oleskelu- ja ruokailutila, josta avautuu valoisat näkymät terassille ja omalle pihalle. Kaikissa kodeissa on oma sauna, kylpyhuone on molemmissa kerroksissa. Makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa. Muutostöihin ja materiaaleihin on vielä mahdollista vaikuttaa.

Yhtiöllä on kaukolämpö, ammatti-isännöinti ja huoltoyhtiö. Katos- ja piha-autopaikkoja omilla osakkeilla. Valinnainen vuokratontti, osakkeenomistajalla on mahdollisuus valita onko hänen huoneistonsa vuokratontilla vai omalla. RS-kohde. Rakennuttajana EasyIN Kastellitalot Oy. Arvioitu valmistuminen 26.8.2020 - 26.10.2020