As Oy Espoon Fortuna, Reviisorinkatu 8, Espoon keskus, Espoo

As Oy Espoon Fortuna, Reviisorinkatu 8, Espoon keskus, Espoo

Uusia ylimmän kerroksen perheasuntoja!

Tehokaspohjaisia huoneistoja on kokoluokissa 87,5 m2 4h+avok+s+ransk.-ja lasitettu parveke sekä 77,5m2 3h+avok+las.parveke. Asunnot sijaitsevat A ja B talossa 5/5 krs sekä C ja D talossa 3/3 krs. Hissi. Huoneistojen lämpimät varastot sijaitsevat asunnon vieressä samassa kerroksessa. Muuttovalmiit huoneistot.

87,5 m2 asuntotyypissä on olohuone ja ruokailutila avokeittiöllä, ransk.- ja lasitettu parveke, kolme makuuhuonetta, komerotilaa, tilava kylpyhuone ja oma sauna sekä erillis wc.

77,5 m2 asuntotyypissä on olohuone ja ruokailutila avokeittiöllä, kaksi makuuhuonetta, lasitettu parveke, vaatehuone ja komerotilaa, tilava kylpyhuone ja erillis wc.

Asunto Oy Espoon Fortuna muodostuu kahdesta viisikerroksisesta sekä kahdesta kolmikerroksisesta kerrostalosta. Rakennusvuosi 2018. Autopaikat on sijoitettu alueen yhteiseen pysäköintilaitokseen. Yhtiöllä on yhteensä 46 autopaikkaa pysäköintilaitoksessa sekä kaksi autopaikkaa ja kaksi LE-autopaikkaa tontilla. Yhtiössä on kaksi talosaunaa, kuivaushuone ja reilusti ulkoiluvälinevarastoja. Rakennuttajana Lapti Oy.

Kauppakeskus Entressen ja Espoon torin kattavat palvelut on kävelymatkan päässä. Junalla pääset Helsingin keskustaan noin 25 minuutissa ja bussit kulkee vierestä.