As Oy Keravan Palopellonheikki, Palopellonkatu 8, Jaakkola, Kerava

Palopellonkatu 8 Kerava

Hyvin suunniteltuja koteja useissa kokoluokissa!

MYYNTI ON ALKANUT!

Asunto Oy Keravan Palopellonheikkiin rakennetaan yhteensä 56 modernia asuntoa kahdeksaan kerrokseen. Kaikissa asunnoissa on huoneistokohtainen jäähdytys sekä oma lasitettu parveke, joista avautuvat avarat näkymät.

31m2 yksiöitä makuuhuoneella ja 36,5m2 yksiöitä alkovilla.

Kaksioita on kokoluokissa 39,5m2, 44,5m2 ja 50m2. Suuremmissa kaksioissa on avara olohuone ruokailutilalla ja oma sauna, 44,5m2 kaksioon voit valita saunan tai tilavan makuuhuoneen.

Kolmioita on kahta eri kokoluokkaa. 58,5m2 kolmiossa on tehokas pohjaratkaisu, jossa keittiö ja ruokailutila sijaitsee hieman erillään oleskelutiloista. Suuremmassa 73,5m2 huoneistossa on avara olohuone, keittiö on ruokailutilan yhteydessä erillään olohuoneesta, kaksi wc:tä. Osassa kaksioita ja kaikissa kolmioissa on ikkunoita kahteen ilmansuuntaan.

Autopaikat myydään omina osakkeinaan. Autokatos 9000 euroa ja autopaikka 4000 euroa. Piharakennuksesta löytyy hyvin varusteltu kuntosali ja yhtiösauna. Talon 1. kerroksessa on pyörän huoltotila, pesutupa, kuivaushuone ja pesupiste. Lisäksi löytyy varastotilaa omille tavaroille, ulkoiluvälineille sekä pyörille. Hyvät kulkuyhteydet on lähellä, Pasilaankin pääset junalla vain 18 minuutissa.

RS-kohde, valinnainen vuokratontti, arvioitu valmistuminen 11/ 2022. Rakennuttajana on Varte-konserni joka on yksi Suomen merkittävimmistä perheomistuksessa olevista talonrakennusalan yrityksistä.

Kohdetta myy

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, Rakennuttaja-asiamies RAKI™
Jarmo Taipale

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, Rakennuttaja-asiamies RAKI™

  • Puh.
  • Sähköposti jarmo.taipale@spkoti.fi