As Oy Espoon Aurinkosiipi, Itätuulenkuja 10 B, Tapiola, Espoo

Aurinkosiipi Tapiola Espoo

Kohdetta myy

Jarmo Taipale Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, Rakennuttaja-asiamies RAKI™
Jarmo Taipale

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, Rakennuttaja-asiamies RAKI™

  • Puh.
  • Sähköposti jarmo@nordlkv.fi

5 kerroksinen moderni taloyhtiö Tapiolan ydinkeskustassa.

Tapiolan Feenixin Aurinkosiipi edustaa asumisen uutta aikakautta. Asuntoja on saatavilla useita eri kokoluokkia hyvänkokoisista alkovillisista yksiöistä aina tilaviin saunallisiin kaksioihin. Arvioitu valmistuminen 3/2023.

  • Alkovillisia yksiöitä 36 m2 ja 51,5m2.
  • Alkovillisia yksiöitä 36-45m2 terassilla.
  • Kaksioita 48,5m2 ja 56m2, näköalat Otsolahden suuntaan.
  • Kaksioita omalla saunalla 60,5m2 ja 68,5m2.

Kaikissa asunnoissa on hyvä pohjaratkaisu sekä suuret lasitetut parvekkeet tai maantason asunnoissa terassi. Parvekkeet ja näköalat avautuvat pääsääntöisesti etelään ja itäpuolen asunnoissa Otsolahden suuntaan. Suurimmilla asunnoilla on oma sauna. Asuntoihin ja yhteistiloihin on esteetön hissi- ja sisäporrasyhteys. Kaikilla asunnoilla on huoneistokohtainen varasto. Lisävarastoja on mahdollista ostaa erillisinä osakkeina. Autopaikat tulevat sijaitsemaan kellarikerrokseen sijoittuvassa pysäköintiyhtiössä. Autopaikat myydään omina osakkeinaan. Asukkaiden käytössä on pihakannen oleskelupiha ja 6 krs kattopiha sekä talosauna ja -pesula, yhteistila, ulkoilu-ja lastenvaunuvarasto.

Ylellisyyttä on myös se, että arkiset toimet sujuvat helposti ja vaivattomasti. Tätä tarjoaa koti Tapiolan Feenixissä esimerkiksi suoralla hissiyhteydellä parkkihalliin. Metroonkin pääsee helposti ihan pihan tuntumasta. Valmistaudu nousemaan asumisen uudelle tasolle.

Keskeinen sijainti sekä yhdistelmä tyyliä ja tasokkuutta tekevät kohteesta houkuttelevan sinulle, joka haluat nauttia yksilöllisestä elämänlaadusta. Kauppakeskus Ainoa monipuolisine palveluineen on vieressä. Palvelut, ravintolat, ostosmahdollisuudet, kulttuuritarjonta ja ulkoilualueet löytyvät lähes ulko-ovelta.