/ Uudiskohteet

As Oy Vantaan Viidakkokissa, Ojalehdonkuja 2, Asola, Vantaa

with Ei kommentteja

Viidakkokissaan rakennetaan 41 hyväpohjaista asuntoa. Tehokkaita 21,5 ja 24m2 yksiöitä, 41,5 ja 52m2 kaksioita, 59,5m2 kolmioita sekä 76,5m2 neliöitä. Asuntojen pohjaratkaisut on suunniteltu huolella.

As Oy Helsingin Sitruuna, Seltterikuja 8, Konala, Helsinki

with Ei kommentteja

Raikas puutalojen pikkukylä keskellä modernia Konalaa. Kauppakeskus Ristikko ja Lidl on vieressä. Lähellä sijaitsee myös mm. Konalan liikuntapuisto, päiväkodit ja koulut. EasyIN -koti on täysin valmis pyyhekoukkuja ja pihoja myöten.

As Oy Helsingin Pojamankallio, Disankatu 4, Kruunuvuorenranta, Helsinki

with Ei kommentteja

Pojamankallion Hitas-asunnot ovat nyt vapaasti ostettavissa! Taloyhtiö muodostuu kahdesta rakennuksesta. Asunnot ovat esteettömiä ja niitä on yhteensä 35 kpl kooltaan 29,5–113,5 m².

As Oy Vantaan Linnaheikki, Peltolantie 38, Koivuhaka, Vantaa

with Ei kommentteja

Asunto Oy Vantaan Linnaheikki on nelikerroksinen kerrostaloyhtiö, jossa asuntojen suunnittelussa on erityisesti panostettu tilan tehokkaaseen käyttöön.

As Oy Helsingin Uutinen, Radiokuja 4, Pasila, Helsinki

with Ei kommentteja

Asunto Oy Helsingin Uutinen on 8-kerroksinen kerrostalo, jossa on yhteensä 59 huoneistoa. Yksiöitä on kokoluokissa 29,5 m2 ja 34m2, kaksioita 44.5m2 ja 50m2 sekä erityisen tehokkaita kolmioita kokoluokissa 53 ja 54m2.

As Oy Helsingin Ruusunen, Roihuvuorentie 36, Roihuvuori, Helsinki

with Ei kommentteja

Ruususen taloyhtiö muodostuu yhdestä kolmen porrashuoneen kerrostalosta. 5-kerroksisessa kerrostalossa on koteja monenlaiseen asumiseen, yhteensä 67 asuntoa kooltaan 28,5–124,0 m².

As Oy Helsingin Myllypiha, Valssimyllynkatu 6, Myllypuro, Helsinki

with Ei kommentteja

Viehättäviä Puolihitas-omistusasuntoja keskeisellä sijainnilla Puu-Myllypurossa. Asunto Oy Helsingin Myllypihan asunnot ovat nyt vapaasti ostettavissa!

As Oy Vantaan Runotie 6 C, Runotie 6 C, Ilola, Vantaa

with Ei kommentteja

Muuttovalmiita rivi- ja paritalokoteja kauniilla puistomaisemalla Ilolassa. Kauniiseen puistomaisemaan rajoittuva Asunto Oy Vantaan Runotie 6 C muodostuu kahdesta yksitasoisesta rivitalosta ja neljästä paritalosta.