As Oy Satamasaaren Ankkuri, Satamasaarentie 5, Vuosaari, Helsinki

with Ei kommentteja
Asunto Oy Satamasaaren Ankkuri

Hyväpohjaisia koteja moniin tarpeisiin Vuosaaressa

Asunto Oy Satamasaaren Ankkuri sijaitsee keskeisellä sijainnilla Vuosaaren sydämessä. Yhtiön tontti rajoittuu puistoalueeseen. Hyväpohjaisia koteja on moniin tarpeisiin. Tilavat lasitetut parvekkeet ja kahteen ilmansuuntaan avautuvat ikkunat tuovat asuntoihin luonnonvaloa ja asumismukavuutta.

Asuntoja on useissa kokoluokissa. 53m2 kaksio sekä tilava 66m2 kaksio, josta saa tarvittaessa tehokkaan kolmion. Avarapohjaisia saunallisia kolmioita on kokoluokassa 80,5m2. Kolmioissa on kaksi eri pohjaratkaisua, toisessa huoneistossa on suuri olohuone ja toisessa on tilava päämakuuhuone, joka on mahdollisuus jakaa halutessaan kahteen pienempään huoneeseen.

Ylimmässä kerroksessa sijaitsevat 90,5-119m2 kaksikerroksiset kattohuoneistot suurilla näköalaterasseilla. Kattohuoneistoissa on normaalia korkeampi huonekorkeus, parveke, suuri lasikatollinen terassiosuus sekä avoterassi.

Autohallipaikat on omilla osakkeilla, autohallista on hissiyhteys asuinkerrokseen. Asukkaiden käytössä on monipuoleiset yhteistilat mm. Pihakannen yhteispiha, talosauna, pesutupa, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto ja asuntokohtainen irtaimistovarasto. Yhtiössä on valinnainen vuokratontti, osakkeenomistajalla on mahdollisuus valita onko hänen huoneistonsa vuokratontilla vai omalla. Asunnot on suunniteltu niin, että asuminen on mukavaa ja helppoa. Sisustusvalintoihin voi vaikuttaa 31.8.2018 saakka, valinnoissa sinua auttaa kohteen muutostöistä vastaava henkilö. RS-kohde. Arvioitu valmistuminen on 1.9-30.10.2019. Rakennuttajana Basso Building Systems Oy.

Vuosaari on alueena merellinen ja luonnonläheinen. Vuosaaressa sijaitsee useita ulkoilu- ja luontoalueita. Vuosaareen on rakennettu asuntojen ja laadukkaan ympäristön lisäksi monipuoliset yksityiset ja julkiset palvelut. Lähellä on suosittu kauppakeskus Columbus ja Vuosaaren metroasema.

Kohdetta myy

Jarmo Taipale KiinteistönvälittäjäJarmo Taipale

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, Rakennuttaja-asiamies RAKI™

  • Puh.
  • Sähköposti jarmo.taipale@huom.fi