As Oy Helsingin Tahti, Kantelettarentie 11, Kannelmäki, Helsinki

with Ei kommentteja
As Oy Helsingin Tahti, Kannelmäki

Uudet tuulet, Uusi Kannelmäki.

Uusi Kannelmäki on nimensä veroinen. Vanhan ostoskeskuksen paikalle rakentuu uusi urbaani kylä, Sävelkortteli. Uudesta Kannelmäestä löytyy koti niin perheelle kuin yksineläjälle. Uusi Kannelmäki tarjoaa elämänlaatua kohtuuhintaiseen asumiseen.

Asunto Oy Helsingin Tahti on kuusikerroksinen kerrostalo, jossa on yhteensä 58 huoneistoa. Koteja on moniin tarpeisiin, kompaktista 30 m2 yksiöstä ja erikokoisista kaksioista aina tehokkaisiin 58,5 m2 kolmioihin. Tahdissa on myös kaksi ylimmän kerroksen 61 m2 avaraa studioyksiötä. Katutasossa on kaksi 67m2 ja 90,5m2 myytävää liiketilaa. Autohallipaikat on omilla osakkeilla, autohallista on hissiyhteys asuinkerrokseen.

Asunnot on suunniteltu niin, että asuminen on mukavaa ja helppoa. Pintamateriaalit ovat ajattoman vaaleasävyisiä ja materiaalit helppohoitoisia. Mitä aikaisemmin varaat asunnon, sen paremmin voit vaikuttaa materiaalivalintoihin. Sisustusvalinnoissa sinua auttaa kohteen muutostöistä vastaava henkilö.

ENNAKKOMARKKINOINTI. RS-kohde. Arvioitu kaupantekoaika syyskuu 2018 ja valmistuminen 12/2019. Rakennuttajana Pohjola Rakennus Oy Uusimaa. Ajankohtaista tietoja löydät sivustolta www.uusikannelmaki.fi

Yhtiön asukkaiden käytössä on mm. Pihakannen yhteispiha, talosauna, harrastetila, pesutupa, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto ja asuntokohtainen irtaimistovarasto.

Peruspalvelut ovat kaikki käden ulottuvilla. Vanhan ostarin yrittäjille tarjotaan uudet liiketilat alueelta ja suurkortteliin onkin suunnitteilla kaksi päivittäistavarakauppaa. Kauppakeskus Kaareenkin on vain lyhyt kävelymatka. Lähistöltä löytyy koulut ja useita päiväkoteja. Lähijuna- ja bussiyhteydet keskustaan ovat erinomaiset.

Kohdetta myy

Jarmo Taipale KiinteistönvälittäjäJarmo Taipale

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, Rakennuttaja-asiamies RAKI™

  • Puh.
  • Sähköposti jarmo.taipale@huom.fi