As Oy Helsingin Puosu, Aallonhalkoja 1, Sompasaari, Helsinki

with Ei kommentteja
As Oy Helsingin Puosu, Aallonhalkoja 1, Sompasaari, Helsinki

Tyylikkäät asunnot merinäköaloin!

Yksi parhaista yksityiskohdista on ympäröivä näkymä. Omalla lasitetulta parvekkeella voit katsella meren yli Mustikkamaalle. Seinänkokoinen ikkuna tuo maiseman olennaiseksi osaksi kotiasi. Asunnoissa on korkea huonekorkeus ja n. 18-20m2 parvi.

Huoneistoja on valittavana eri pohjaratkaisuilla ja sijainnilla yhtiössä. Myytävät loft- asunnot sijaitsevat kerroksissa 6 ja 7. Arvioitu valmistuminen on 1.3.2019.

Asunnoissa on tyylikäs varustustaso. A la Carte keittiökaapistot ja ylämaan graniitti kivitasot, Boschin keittiökoneet. Modernit kylpyhuoneet. Lattiamateriaaleissa on käytetty parkettia ja keraamista laattaa. Kodeissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja kesäaikaan viilentävä kaukokylmä. Loft-kerroksissa on lisäksi asuntokohtainen ilmanvaihtokone viilennysyksiköllä.

Asunto Oy Helsingin Puosu taloyhtiöllä on oma tontti! CityCarClub yhteiskäyttöautopalvelusopimus. Kaksi pesulaa, 6. kerroksessa on saunaosasto ja kerhotila, kerhotilaan liittyy lasitettu parveke ja kattoterassi. Mahdollisuus vuokrata autohallista käyttöoikeuspaikka tai sähköauton käyttöoikeuspaikka.

Kalasataman Sompasaari on trendikäs uusi merellinen asuinalue, jossa voi nauttia alueen runsaasta kahvila- ja ravintolatarjonnasta. Vastapäätä sijaitseva Mustikkamaa tarjoaa upeat lenkkimaastot. Metroasemalle on lyhyt kävelymatka ja suunnitteilla ovat myös Kruunusillat, joiden valmistuessa keskustaan ja Merihakaan pääsisi ratikalla suoraan Sompasaaren kärjestä. Syksyllä 2018 valmistuvasta kauppakeskus REDIstä tulee kantakaupungin vetovoimaisin kauppa- ja elämyskeskus. Kehittyvän Kalasataman sydän ja koko Helsingin uusi maamerkki.

Kohdetta myy

Jarmo Taipale KiinteistönvälittäjäJarmo Taipale

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, Rakennuttaja-asiamies RAKI™

  • Puh.
  • Sähköposti jarmo.taipale@huom.fi